Aktualu kauniečiams: sekmadienį bus ribojamas eismas

  • Teksto dydis:

Birželio 9 dieną, sekmadienį, Kaune septintą kartą vyks tarptautinis „Citadele Kauno maratonas“, o jo metu bus ribojamas eismas Senamiestyje, jo prieigose bei palei maratono trasą.

Maratono varžybos miestų centruose – pasaulyje įprasta praktika. Kartą per metus vykstantis renginys sutinkamas kaip viso miesto šventė, tad tikimasi, kad visi kauniečiai gerai praleis laiką bei įsitrauks į „Citadele Kauno maratono“ pramogas.

Ilgiausių distancijų ratas drieksis 21,098 km (maratono dalyviai bėgs du ratus), tad jei ruošiatės vairuoti tarp 7.30 ir 15.30 val., atkreipkite dėmesį į uždarytas miesto gatves.

Eismas ribojamas nuo 7.30 iki 12 val. šiose gatvėse:

Rotušės a., Aleksoto g., Vytauto tiltu (viešojo transporto eismas neribojamas), Karaliaus Mindaugo pr., Juozapavičiaus pr., Prieplaukos krant., Jonavos g., A. Jakšto g., Šv. Gertrūdos g., M. Daukšos g., Vilniaus g., M. Valančiaus g., Raguvos g., Pilies g.

Specialaus, aptarnaujančiojo, transporto, gyventojų įvažiavimas, išvažiavimas į/iš Rotušės a. numatytas per Jėzuitų skg., T. Daugirdo g., Muitinės g.

Nuo 12 iki 15.30 val. eismas ribojamas šiose gatvėse:

Rotušės a., Muitinės g., Karaliaus Mindaugo pr., Palangos g., Vilniaus g., Kurpių g., M. Daukšos g., A. Jakšto g., Papilio g., M. Valančiaus g., Raguvos g., Pilies g., Šv. Gertrūdos g., M. Daukšos g., Prieplaukos krant., Santakos g., Muziejaus g.

Specialaus, aptarnaujančiojo, transporto, gyventojų įvažiavimas, išvažiavimas į/iš Rotušės a. numatytas per Jėzuitų skg., T. Daugirdo g., Aleksoto g.

Distancijų starto laikai:

8.30 val. – 42 km, 21 km

9.30 val. – 10 km

12.30 val. – 400 m vaikų bėgimas

13.35 val. – 1,5 km šeimų bėgimas

14.30 val. – 5 km



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Apsiverkit,tuo laiku kol bėgs,turėsit laiko sutvarkyt pamiškes,arba ant sofos alučio pagurkšnokit ;)

jo

jo portretas
O parkuose vietos nėra, kad eismą trikdyti? Klabonišky tikrai vietos pakaktų...

earht king

earht king portretas
odisėjos o ne maratonas kad imtu ir kauno šlaitus pamiškes kapines ir visa purvina talka valymo darba pravestu kaip seniau buvo juk ir lopetom ir pirštinėm ,ir guminukais ir traktoriukas ėjo iš paskos ir viska aplinkui , valydavo lenininė talka buvo pavasario, o dabar kam ten tos tinginius maratoninkus ,skebti ir tapšnoti, kiek darbo jegos stinga bet užtai mes mes esame, baisu, kur matyta miestas apleistas vanduo iš hidranto bėga savaitem, juk kaunas dirba, nedirba bet mikia geriau kad balalaika tegul skambina meriukas , ir kuo geičiau liekia į pamari žiūrėti rungtinių, su sdavo sužadėtinę, nepik ponas bet juk taip yra nemokink ministro kelio tėsimo ,darbo, juk žiūrėk kokio lygio yra buvusi žydu ligoninė, senamiesčio baisiau ir negali būti, o kiek yra apleistu objektu pilna, meriukas tvarkosi dar tokio nebuvo,
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių