Aleksote ryškėja dviejų naujų gatvių kontūrai

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė informuoja apie pokyčius Aleksote. Čia jau ryškėja dviejų naujų gatvių – Šeštokų 1-osios ir Alyvų 1-osios – kontūrai.

„Jose  bus suformuoti nauji šaligatviai, sutvarkytos bei apželdintos žaliosios zonos, įrengta lietaus nuotekų sistema bei apšvietimo tinklai“, – vardijama pranešime.

Savivaldybė priduria, kad ir susisiekimas su Seniavos plentu taps paprastesnis.

Mėgstantys aktyvų laisvalaikį bei pasivažinėjimus dviratėmis priemonėmis, galės tai daryti šalia gatvių nutiestais dviračių takais. „Čia formuojama ir žiedinė sankryža, palengvinsianti gyventojų susisiekimą su verslo ir visuomeniniais objektais esančiais šioje miesto dalyje“, – rašoma savivaldybės pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AX

AX portretas
Dėl pasaulinių finansinių pokyčių yra neįtikėtinas finansinis potencialas. XRP blockchain sistema yra pritaikoma iš ko ateina ši galimybė. Dalinuosi, nes noriu pagelbėti kitiems, kad žmonės bent jau žinotų apie tai ir turėtų pasirinkimą, ką daryti. Informacija: drive(.)google(.)com/drive/u/1/folders/1YpIKrYhP-lOHcn23L-rfS5tsG_Qk0-Ox (ištrinti skliaustelius).

Namams pelkese

Namams pelkese portretas
Kad, viskas ten gerai... kur dabar Milasiaus g, Krisciuno g, vaikai budami paraka rinkdavom. Dabar viskas t arkingai uzstatyta

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Alyvu 1 gatve baigiasi krumuose, Sestoku 1 gatve baigiasi panasiai, tai kur su tais dviraciis vazinesim neaisku? Turbut aplink zieda.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių