„Avesco Rent“ plečia veiklą: atidaryti padaliniai Kaune ir Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Praėjusių metų gegužę Šveicarijos statybinės įrangos nuomos kompanija „Avesco Rent“ žengė į Lietuvos rinką. Praėjus mažiau nei metams, įmonė plečia savo verslą – neseniai atidaryti padaliniai Kaune ir Klaipėdoje. Pasak bendrovės atstovų, plėtra ties Lietuva nesustoja – dar šiemet duris atvers Talino padalinys, o 2020-aisiais numatyta ir veiklos plėtra Latvijoje.

Išlieka ambicingi

Pasak generalinio „Avesco Rent“ direktoriaus Vincento Albasini, sprendimą plėsti verslą Baltijos šalyse padiktavo pati rinka: „Pirmieji Vilniaus padalinio metai buvo sėkmingi: klientų ratas plėtėsi, įrangos paklausa augo. Nauji padaliniai strategiškose vietose – logiškas, rinkos poreikius atitinkantis sprendimas.“

V.Albasini priduria, kad palankiai įvertinta ir galimybė statybinę įrangą nuomotis internetu. „Į Lietuvos statybinės įrangos sektorių įžengėme su unikaliu sprendimu, kuris pakeičia įprastą nuomos praktiką šioje srityje. Įprastai didžioji dalis sutarčių sudaromos telefonu arba nuomos punkte. Savo klientams tą pasiūlėme daryti internetu – kad ir kur jie būtų ir kiek valandų rodytų laikrodis. Sistema veikia realiu laiku – jei įranga matoma, vadinasi, ją galima išsinuomoti. Mūsų klientai šią naujovę priėmė puikiai – daugiau nei 30 proc. visų sutarčių yra sudaromos internetu. Tam, kad pasiektume tokį skaičių Šveicarijoje, mums reikėjo ketverių metų. Matyt, Lietuva tikrai yra interneto šalis“, – šypsosi V.Albasini.

Siekia potencialo

Anot jo, Kaunas plėtrai pasirinktas dėl miesto potencialo: „Atsižvelgdami į mūsų verslo specifiką, ieškojome tinkamiausių vietų, kur paklausa ateityje tik išaugs. Patogi Kauno geografinė padėtis, miesto infrastruktūra ir pastarųjų metų augimas – tik keletas priežasčių, dėl kurių sprendimą priimti buvo lengva.“

Tuo metu Klaipėda pasirinkta dėl uosto svarbos ir augimo – čia įsikūręs padalinys patenkina rinkos poreikį Vakarų Lietuvoje ir leidžia prisidėti prie uostamiesčio augimo.

Į nuomai skirtą įrangos parką Baltijos šalyse „Avesco Rent“ jau investavo 10 mln. eurų. Tai daugiau nei 300 įrengimų: mini ekskavatoriai, krautuvai, generatoriai, oro kompresoriai, kėlimo platformos ir smulkesnė technika, tokia kaip vibroplokštės, grąžtai, pjovimo mašinos, aukšto slėgio plovimo įrenginys.

„Avesco Rent“ – Šveicarijos statybinės įrangos nuomos kompanija ir oficialus CATERPILLAR prekių ženklo nuomos atstovas Šveicarijoje ir Baltijos šalyse. Savo klientams „Avesco Rent“ siūlo statybinę įrangą nuo A iki Ž išsinuomoti internetu, taip sutaupant ne tik laiko, bet ir pinigų. Daugiau nei 30 metų patirtis statybų sektoriuje padeda rasti sprendimus tiek privatiems klientams, tiek statybos, pramonės, civilinės inžinerijos ar renginių srityse dirbančioms įmonėms.

Daugiau informacijos: avesco-rent.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Xcfvg

Xcfvg portretas
Kiek džiaugsmo ,pilnos kelnės,atrado ubagų šalį kurioje galima engti darbo jėgą.Jokio džiaugsmo lietuviams.Geras darbdavis savo šalyje dirba ,moka mokesčius savo šalyje.Dauguma kitų šalių verslininkai keliasi su savo verslais į kitą šalį ,tam kad išnaudotų darbuotojųs ,dėl pigios darbo jėgos.Manau turėtų uždrausti tokiem verslininkams,gerai sakė Trampas,atėjo laikas dirbti savo šalyse ir mokesčius mokėti savo šaliai.Nes kitos šalys tuojau taps ubagėmis. Lietuviams jokios naudos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių