Baikerių sezono atidarymas bus švenčiamas visoje Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Šiauliuose ir kituose miestuose ir miesteliuose gegužės 6 d. baikerių klubai, bendruomenės ir pavieniai motociklinikai važiuos savo krašto keliais, lankys bendraminčius kituose miestuose ar kvies susitikti.

Kaune motociklininkai rinksis gegužės 6 d. nuo 10 val. Rotušės aikštėje. Oficiali šventės  pradžia numatyta 11 val. Renginį organizuoja dvi didžiausios Lietuvos motociklininkų bendruomenės: Lietuvos baikerių kongresas ir Lietuvos motociklų sporto federacija. Renginys nemokamas.

Muzikinėje renginio dalyje pasirodys grupė „Wolfsome“, gitaros virtuozas Jumbo (Giedrius Balčiūnas). Nuotaiką praskaidrins DJ Liau su geriausiomis klasikinio roko dainomis ir ritmais.

Simpatiškiausiam motociklui įsteigtas pereinamosios „Choper Pilot“ taurės prizas. Miestiečiai ir renginio svečiai galės išrinkti labiausiai į akį kritusį motociklą.

Dėmesį patrauks „GAS GAS“ ir „Beta Racing“ komandų, enduro sportininkų Džiugo Kazakevičiaus ir Nerimanto Juciaus pasirodymai. Elektriniais motociklais atliekamais triukais stebins „Two Wheels Empire“ kolektyvas. Galėsite susipažinti su kitais sportininkais, garsinančiais mūsų šalį motosporto varžybose.

Organizatorių nuotr.

Šventė skirta tiek motociklus mėgstantiems, tiek smalsiems ar norintiems šeštadienio rytą praleisti kitaip. Lietuvos kariuomenės palapinėje sutiksite mūsų kariūnus ir galėsite išvysti jų mototechniką.

Renginyje svečiuosis virš dešimties skirtingų verslo, paslaugų, ne pelno siekiačių organizacijų ir muziejų atstovai: Lietuvos motociklų sporto federacijos klubai „Perkūnas bike“, „Ratai visiems“, „Motorider“, „Beta“, „Gas Gas“, taip pat Šančių muziejus, „LDK palikuonys“, „Rigveda“, „ARV Auto“, klubas „Navas Racing“.

Šventėje netrūks šurmulio, muzikos ir, žinoma, geros nuotaikos.

Renginio metu organizatoriai visus kviečia bendrauti, užduoti klausimų, pasidalyti rūpimomis temomis ar pasmalsauti, ko reikia norint įsilieti į gausią motociklais besižavinčią bendruomenę.

Organizatorių nuotr.

Numatoma renginio pabaiga – 14 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To- Aha

To- Aha portretas
tikri baikeriai- tai debilai, o ne rimti bicai. prisiziureje amerikosu atsilupeliu bando kurt gaujas (kuriose galioja 90' istatymai)- va tie tai debiloidai, diedai 50' , su sernu pilvais, suvaikeje, pradeda zaist zaidimus kai smelis is siknos byra jau. o visi like 50% tai normalus motociklu vairuotojai. o triuksma kelia ir masinos jei ka. o triuksmo kelejai- tai mazdaug 5% pusdurniu, ir tai nereikia surist su motociklais- tokiu idiotu pilna ant kiekvieno kampo

Aha

Aha portretas
Tai ne baikeriai, tai paprasti (50%) triuksmo kelejai. Apsirengti odine kurtke, nereiskia tapti tikru baikeriu. Tai gyvenimo stilius, o ne biuro klerku kelniu vedinimo iskyla. Prisiperka vakaruose pasenusiu, sugedusiu motociklu ir cia siaip taip apsitaise ir su kiaurais duslintuvais erzina gyventojus. Patys per kvaili is savo tarpo pasalinti triuksmadarius ir galu gale bus nubausti visi. Kurortai jau neleidzia vazineti ju teritorijose. Tuojau ir miestai ta padarys ir kas tada. Kai kuriu, tu vadinamu baikeriu, plerpiantys motociklai, tai tas pats, kaip bezdzione su granata. Tikras baikeris yra kietas bicas. Tokiu LT nedaug, tai tik baikeriu imitacijos. Tikri baikeriai patys susitvarkytu su triuksmadariais ju tarpe ir nekenktu patys sau.

HIGHLANDUI

HIGHLANDUI portretas
- nesinervOkite, ponuli. Galite ir jūs jau išsistumti iš garažo moksvyčių ar net Ladą ir pasipuikuoti, kapus, sodus... su bendraminčių būreliu aplankyti :) :)
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių