Pereiti į pagrindinį turinį

„Bernelių užeigos“ šventėje - tūkstantis cepelinų (papildyta)

2009-09-04 17:56
„Bernelių užeigos“ šventėje - tūkstantis cepelinų (papildyta)
„Bernelių užeigos“ šventėje - tūkstantis cepelinų (papildyta) / Aliaus Koroliovo nuotr.

Šeštadienį restoranų tinklas „Bernelių užeiga“ švenčia 10 metų jubiliejų. Ta proga restoranas rengia iškilmes, linksmybes ir kermošių Kauno senamiestyje. Šventės akcentas - 1 tūkst. cepelinų dovanų.

Renginių ciklas prasidės „Bernelių kermošiumi“, kuris šeštadienį, nuo 12 iki val. vyks M.Valančiaus gatvėje prie pirmojo „Bernelių užeigos“ restorano.

Lietuvos vardo tūkstantmečio proga ir „Bernelių užeigos“ jubiliejaus proga bus nemokamai  išdalinta 1000 cepelinų šventėje susirinkusiems kauniečiams ir miesto svečiams.

„Visada stengiausi verslą derinti su labdaringa veikla“, - prisipažįsta „Bernelių užeigų“ įkūrėjas ir savininkas Algirdas Mažeika, pirmąją užeigą Kaune atidaręs 1999 metais.

„Bernelių užeiga“ duris atvėrė Kauno senamiestyje, M.Valančiaus gatvėje. Po metų lankytojų dar vienas restoranas laukė Šilainiuose. 2001 metais miesto centre K.Donelaičio gatvėje buvo atidaryta jau trečioji „Bernelių užeiga“.

2002 metais Karčiupio kaime, netoli Kauno, buvo atidarytas didžiausias bendrovės restoranas „Bajorkiemis“. Strategiškai patogioje vietoje, šalia magistralės „Vilnius-Kaunas“, restoranas greitai tapo populiaria kauniečių ir sostinės gyventojų poilsio vieta. Prieš metus Kauno „Akropolyje“ atidaryta dar viena „Bernelių užeiga“.

Pasak bendrovės „Berneliai“ generalinės direktorės Jolantos Mačionienės, per 10 metų buvo surengta gausybė akcijų, dalyvauta tarptautinėse ir vietos parodose, „Bernelių užeiga“ ne kartą siekė rekordų.

„Tris mūsų pasiektus rekordus užfiksavo agentūra „Factum“. Mums pavyko iškepti ilgiausią vėdarą, išvirti didžiausią cepeliną ir iškepti didžiausią skruzdėlyną“, - rekordus vardija J.Mačionienė.

Įmonės savininkas neatmeta galimybės plėstis ir į kitus Lietuvos miestus. „Jau turime atidarę „Bernelius“ Šiauliuose, be to, žadame savo lietuviškos ir kitokios virtuvės patiekalais pradėti džiuginti ir vilniečius. Kol kas vyksta derybos dėl galimos vietos restoranui sostinėje“, - prisipažino A.Mažeika. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų