Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl stebėtojos elgesio iškviesta policija: kabinėjosi prie rinkėjo

2019-03-03 17:40

Kaune Maironio rinkimų apylinkėje rinkėjas neapsikentęs stebėtojos elgesio iškvietė policiją. 

Maironio rinkimų apylinkės atstovė Laura Pauparytė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad problemų kilo dėl stebėtojos, atstovavusios Lietuvos socialdemokratų partiją, elgesio.

"Kilo konfliktas tarp rinkėjo ir stebėtojos. Ji kabinėjosi prie rinkėjo", – apibūdino L. Pauparytė. Žmogus neapsikentęs nusprendė iškviesti policijos pareigūnus.

"Jai iš rinkėjo ir iš komisijos pusės surašyta pretenzija", -–sakė L. Pauparytė. Anot jos, stebėtoja jau iki šio incidento buvo "probleminė". 

Kilo konfliktas tarp rinkėjo ir stebėtojos. Ji kabinėjosi prie rinkėjo.

Kauno miesto rinkimų apygardos pirmininkė Elena Skirmantienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad iki 19 val. Kaune daugiau incidentų ir pažeidimų, susijusių su rinkimais, neužfiksuota.

19 val. duomenimis, policija visoje šalyje gavo 205 pranešimus apie galimus pažeidimus, pradėti 10 ikiteisminių tyrimų.

Iš Kauno apskrities nuo vasario 27 d. 7 val. iki kovo 3 d. 19 val. gauti 25 pranešimai dėl galimų pažeidimų, susijusių su rinkimais. Kauno apskrityje pradėtas vienas ikiteisminis tyrimas, kai per išankstinius rinkimus ketvirtadienį pranešta, kad Kaišiadoryse, Gedimino gatvėje, vienas asmuo bandė papirkti kitą asmenį.

Naujausias ikiteisminis tyrimas pradėtas Vilniaus apskrityje, Švenčionių rajone. Rinkimų stebėtoja pastebėjo, kad Pabradėje vyras atvežė kelis asmenis balsuoti ir po balsavimo vienam vyrui perdavė pinigus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl trukdymo pasinaudoti rinkimų teise.

 

Žemėlapiai sukurti UAB "HNIT-BALTIC" naudojant Esri ArcGIS Online technologiją

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų