Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl tualeto iš pareigų atleistas Rimantas Rutavičius

2009-07-30 18:21
Dėl tualeto iš pareigų atleistas Rimantas Rutavičius
Dėl tualeto iš pareigų atleistas Rimantas Rutavičius / Aliaus Koroliovo nuotr.

Už prasižengimus darbe iš Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkos priežiūros poskyrio vedėjo pareigų ketvirtadienį atleistas Rimantas Rutavičius.

Sprendimas dėl R Rutavičiaus atleidimo buvo priimtas dar kovo mėnesį, kai Kauno miesto savivaldybės Kolegija įpareigojo savivaldybės administracijos direktorių skirti R.Rutavičiui tarnybinę nuobaudą - atleidimą iš pareigų. Toks sprendimas buvo priimtas atsižvelgus į administracijos direktoriaus sudarytos komisijos motyvuotą išvadą dėl įtariamo tarnybinio nusižengimo.

Išvadose teigiama, kad tarnybinį nusižengimą R.Rutavičius padarė tyčia, nes būdamas atsakingas už viešojo tualeto prie Kauno pilies projektinės dokumentacijos derinimą su rangovu ir vykdydamas viešojo tualeto pastatymo darbų kontrolę, neužtikrino, kad tualeto inžineriniai tinklai būtų įrengti turint statybos leidimą.

Be to, R.Rutavičius nuo 2008 m. rugpjūčio mėnesio slėpė savo padarytą nusižengimą ir nesiėmė jokių veiksmų, kad padaryti pažeidimai būtų taisomi.

R.Rutavičius nėra vienintelis valstybės tarnautojas atleistas iš pareigų dėl nusižengimų. Gegužės mėnesį dėl tarnybinio nusižengimo iš pareigų turėjo pasitraukti tuometinis Komunalinio ūkio skyriaus vedėjas Valius Knokneris, kiti darbuotojai sulaukė griežtų papeikimų ir pastabų dėl deramo pareigų neatlikimo. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų