DHL Kaune kuria naujus kokybės standartus

  • Teksto dydis:

Šiemet „DHL Lietuva“ Kauno terminalas persikėlė į naujas Kauno logistikos centro patalpas ir atidarė naują klientų aptarnavimo biurą Kauno miesto centre. Kauniečiai nuo šiol skubias siuntas galės išsiųsti dar patogiau, nevažiuojant į užmiestį, nes naujas DHL biuras įsikūrė Kauno centre, Kanto g. 18. Dienos metu Kauno regione surinktos siuntos modernia rūšiavimo linija rūšiuojamos ir paskirstomos keturis kartus didesniame DHL terminale.

„Kauno regionas yra labai svarbus mūsų bendrovei. Žvelgiant į pastarojo meto investicijas, iškilusias gamyklas ir šio regiono perspektyvas, DHL nusprendė stiprinti savo pajėgumus ir infrastruktūrą. Tikiuosi, kad naujas terminalas, klientų aptarnavimo biuras Kauno miesto centre prisidės prie DHL paslaugų kokybės tobulinimo ir Kauno klientų patirties gerinimo“, – teigė „DHL Lietuva“ generalinis direktorius Mindaugas Pivoriūnas.

Svarbu pabrėžti, kad pastatas yra draugiškas aplinkai, jame įdiegti technologiniai sprendiniai, kurie leidžia siekti vieno iš aukštesnio lygio BREAM sertifikatų (angl. Building Research Establishment's Environmental Assessment Method). Rūšiavimo terminale sumontuota siuntų rūšiavimo linija yra specialiai pritaikyta krovos darbams – krovimo platformos grindų aukštis sutampa su automobilių krovinių skyriaus aukščiu, taip ne tik palengvinamas darbas kurjeriams, tačiau ir išvengiama papildomo lipimo ir netyčinių susižeidimo atvejų. Krovimo platformos grindys suprojektuotos taip, kad darbuotojas visuomet jaustų tvirtą sukibimą su danga.

Kauno regionas yra labai svarbus mūsų bendrovei.

„Persikėlimas į naujas patalpas pagerino kurjerių darbo sąlygas, paankstino siuntų atvykimo laiką, paspartino siuntų išrūšiavimo procesą bei leido užtikrinti, kad siuntos dar greičiau pasiektų gavėjus Kauno mieste ir aplinkiniuose rajonuose. Eksporto proceso automatizavimas leido pasiekti, kad siuntos iš klientų Kaune yra surenkamos iki darbo dienos pabaigos ir dar tą pačią naktį jos išvyksta iš Lietuvos“, – sako „DHL Lietuva“ Operacijų padalinio vadovė Rasa Česnienė.

Pastato pirmame aukšte įrengtos sandėliavimo ir siuntų rūšiavimo patalpos, o antrame aukšte įsikūrė DHL biuras. Visas pastatas atitinka aukščiausius DPDHL grupės keliamus ergonomikos ir darbuotojų saugos standartus.

„Naujausiame DHL Kauno klientų aptarnavimo centre „Ergolain“ dizaineriai pasiūlė viziją interjerui ir baldams, kurią ir išpildėme“, – sako „Ergolain“ įmonių grupės vadovė Vilma Bružienė. Projekto ašimi tapo geltonos metalinės sienų dekoro ir registratūroje integruotos interjero detalės, primenančios jūrinius konteinerius. „Džiaugiamės ne tik nauju klientų aptarnavimo centru, bet ir visiškai naujose patalpose Kaune įrengtomis įmonės biuro patalpomis, kuriose įrengėme ergonomiškų darbo vietų, erdvių poilsiui, bendrauti, valgomąją zoną. Dėmesys darbuotojui, kuriant patogią darbo aplinką, skatina ne tik produktyvų darbą, bet ir parodo įmonės požiūrį į darbuotojo psichologinę bei fizinę gerovę“, – teigia Vilma Bružienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

X

X portretas
Kad jau 10 metai savo siuntas nesuspeddami permeta kitiems. Ir nieko girdeti nenori, kad parneriai s . mala, atseit tik ir su firmelemis kalbekite. Bet palaukite paslauga prikta, su DHL pristattymu , one xxl imone.

nu

nu portretas
idomu nuo kada vaziuoti i Kauno centra ir ten tvarkyti reikalus yra patogu? Nebent tuos reikalus tvarkai darbo metu ir tavo darboviete yra Kauno centre.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių