Dovana senjorams – kelionė laivu

  • Teksto dydis:

Subūrė: šiltą ir saulėtą vasaros vakarą per 100 Kauno „Bočių“ bendruomenės narių susirinko į tradicinį plaukimą Kauno mariomis, kurį organizavo Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondas.

Ilgametė Kauno „Bočių“ bendruomenės pirmininkė Marija Garšvienė džiaugėsi, kad bendruomenės nariai turi progą pasigrožėti nuostabiais Kauno marių vaizdais iš laivo.

„Mūsų veiklos tikslas – daug dėmesio skirti senjorų laisvalaikiui, suburti juos aktyviai dalyvauti visuomeninėje ir bendrijos veikloje, – sakė M.Garšvienė. – Mėgstame keliones po Lietuvą ir užsienį. Vasarą organizuojame pažintines keliones po Lietuvą ir poilsį prie jūros. Rudens ir žiemos sezonu organizuojamos edukacinės paskaitos, įvairios popietės, į kurias susirenkame smagiai ir nuoširdžiai pabendrauti.“

Šiuo metu Kauno „Bočių“ bendrijoje yra 476 nariai.

Tiesiog norėjosi pasirūpinti pačiais Kauno bendrijos „Bočiai“ nariais. Džiaugiuosi, kad kelionė po Kauno marias jiems patiko ir jie galėjo pailsėti nuo kasdienių rūpesčių.

Pasak G.Labanausko, fondas jau ne vienus metus bendrauja su „Bočių“ bendruomene ir ja rūpinasi.

„Mane žavi šių senjorų aktyvumas. Vienas iš pavyzdžių: prasidėjus karui Ukrainoje, Kauno senjorai susibūrė, numezgė ir ukrainiečiams padovanojo 400 porų kojinių. Tad šįkart tiesiog norėjosi pasirūpinti pačiais bendruomenės nariais. Džiaugiuosi, kad kelionė po Kauno marias jiems patiko ir jie galėjo pailsėti nuo kasdienių rūpesčių. Manau, tokios kelionės galėtų tapti gražia tradicija“, – sakė G.Labanauskas.

Fondo projektų vadovė Edita Vaitkūnienė padovanojo bočių bendruomenės nariams G.Labanausko poezijos knygų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Už vaikams invalidams suaukotus pinigus gėda ir nekelia pasitikėjimo.

Dalia

Dalia portretas
Mano manymu geresnio Mero už dabartinį nebuvo ir nebus.O šitie bočiai nesnaudžia, tik gaila, kad senjorų daugiau nei paminėtas skaičius , tik deja lėšomis naudojasi tie patys...visą vasarą jų norams ir lėšų visad pakanka

nedurneliai

nedurneliai portretas
Svarbiausia - ne kokią labdarą darai prieš pat rinkimus, bet kokias labdaras darydavai dešimt, ar penkis metus atgal.
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių