Dabar – natūralaus saldiklio era
Kaip dažnai susimąstote, jog tie saldėsiai, kuriuos taip skaniai ragaujate, yra pilni pavojų sveikatai keliančio cukraus? Tai apsunkintas širdies bei kraujagyslių darbas, taip pat didelis priešas kūno linijoms. Kone didžiausias gelbėtojas, leidžiantis net ir cukraus diabetu sergantiems skanauti šokoladu, yra saldžioji stevija. Ne vieną amžių jau naudojamas saldiklis pasižymi išskirtine galia – geraisiais oksidantais, kurie yra geros sveikatos židinys bei inulinu, kuris gelbsti žarnyną nuo sunkumo jausmo, padeda kovoje su cholesteroliu, o cukraus saldumą lenkia net iki 300 kartų.
„Pobeda“ gali pasigirti tuo, kad sukūrė naują ir skoniu nesiskiriančią becukrių šokoladų seriją, kurioje varijuoja ir kartusis – tamsusis šokoladas, švelniai kartus ir pieninis šokoladas, kuris turi 0 proc. cukraus bei 12 proc. mažiau kalorijų. Norint išsaugoti liaunas kūno linijas šis šokoladas – kaip tik.
Jei visgi norisi cukraus
Jei liekate prie to, kad tikras šokoladas – tik gardintas cukrumi, „Pobeda“ ir čia turi atsakymą: klasikinis juodasis šokoladas, sukurtas iš geriausių kavos pupelių ir turintis net 72 proc. juodojo šokolado kartumo. Jei norisi kiek švelnesnio, bet vis tiek ryškaus skonio – siūloma paragauti klasikinių, airišku likeriu arba marcipanais gardintų triufelių, pateikiamų prabangiame įpakavime ir galinčių savo skoniu nustebinti ieškančius išskirtinio aromato. Vaikams ypač tiks ir patiks švelnaus kremo skonio, karamele bei pienišku šokoladu pagardinti traškūs saldainiai „Meškutės“.
Kaune yra net 28 vietos, kuriose rasite platų „Pobeda“ asortimentą (PC “Čia”, “Šilas”, “Kubas” (“Lupra”). Daugiau informacijos galima rasti „Pobeda“ socialinio tinklalapio paskyroje. Čia rasite patarimus, kaip pasigaminti savo svajonių desertą vos per kelias minutes, taip pat galėsite pasinaudoti galimybe sudalyvauti savaitiniuose konkursuose.
Naujausi komentarai