Išskirtinis Helovinas gimnazijoje: mokiniai atspindėjo skirtingų dešimtmečių stilius

  • Teksto dydis:

Nors įprastai per Heloviną siekiama ką nors išgąsdinti, įbauginti, tačiau Kauno Jono Jablonskio gimnazistai sugalvojo per šią šventę atspindėti visai kitokią nuotaiką. Mokyklos bendruomenė priėmė iššūkį ir įkūnijo įvairius personažus, atklydusius iš skirtingų dešimtmečių.

„Minint Kauno Jono Jablonskio gimnazijos 90-metį, mokyklos aktyvistams kilo idėja prikelti skirtingų dešimtmečių mados tendencijas atgal į šiuolaikinę visuomenę. Gimnazijos koridorius užplūdo į istorines asmenybes, žvaigždes ar garsiausius filmų personažus įsikūniję mokiniai. Šiemet Helovinas – be siaubą keliančių kaukių ir gąsdinančių scenų, tačiau gimnazijos bendruomenė liko patenkinta ir kaip niekad aktyviai dalyvavo šventėje“, – apie penktadienį gimnazijoje vyravusias madas portalui kauno.diena.lt parašė viena gimnazijos mokinių.

Organizatorių nuotr.

Matyt, senų spintos „perliukų“ ieškoti lengviau nei karnavalinių siaubo kostiumų.

„Helovinas „kitaip“ pasitvirtino, gimnazijos bendruomenė, atrodo, patenkinta, persirengusių skaičius buvo žymiai didesnis nei praėjusiais metais. Matyt, senų spintos „perliukų“ ieškoti lengviau nei karnavalinių siaubo kostiumų“, – antrino ir J.Jablonskio gimnazijos parlamento atstovai.

Gimnazijos bendruomenės laukė specialiai įrengtos fotosienelės, kuriose matyti praėjusių dešimtmečių ryškiausios akimirkos, kompaktinės plokštelės ir kita to laikmečio atributika. Persirengti panoro ne tik mokiniai, bet ir dalis mokytojų. Be to, buvo renkamas ir geriausias kostiumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Remis Retro

Remis Retro portretas
Šaukštai po pietų Tavo kieme pranašauju lietų Ne bachuras, kad save su tavim sietų O pas manę į koncą jau nebėra vietų O pas mane tau, šiuksle, jau nebėra vietos Po tokių dalykų iš manęs gali tikėtis tiktai pykčio ir pagiežos Šliužas tu, per gerai tau būtų driežas Nesislėpk, šitas pokalbis bus viešas Sūka, prisiekiu ant savo tėvo kapo Bahūrų temoj tavęs neliks nei kvapo Turėk tą vieną žvairį, bet nebeturi draugų Nedrįsk daugiau vadint savęs tikru Labiau niekuo kitu, labiausiai pasitikėjau iš visų Nebeturi teisės į raides ant savo nicko dvi pirmas, nors turėjai iš pradžių (Iš pradžių bent kažkiek rimtumo turėjai bl*t)

anonimas

anonimas portretas
nesuprantu kuo čia visi seniai nepatenkinti? Jus džiaukitės, kad vaikai globalizuojasi ir priima kitokias šventes

Čia

Čia portretas
Apgailėtina. Svetimų kultūrų kopijuotojai.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių