Įtariami žmogžudyste suimti dviem mėnesiams (papildyta)

Trečiadienio rytą į Kauno miesto apylinkės teismą atvesti įtariamieji 19-mečio studento nužudymu. Priešpiet aštuoniolikmetis O.V. ir metais jaunesnis K.V. iš Kauno miesto apylinkės teismo su antrankiais išvesti kone konspiraciniais būdais.

Teismo rūmų kieme susirinkę žiniasklaidos atstovai laukė beveik dvi valandas, kol pro konvojui skirtas duris bus išvesdinti suimtieji.

Tik gerokai po pietų paaiškėjo, kad karts nuo karto parūkyti į lauką išeidavę kriminalistai kartu su abiem įtariamaisiais jau spėjo išsinešdinti. Tam jie pasirinko centrinį išėjimą, vedantį tiesiai į Laisvės alėją, kur praėjusią savaitę, naktį iš penktadienio į šeštadienį, ir buvo įvykdyta žmogžudystė.

„Kauno dienos" žiniomis, teismas įtariamuosius leido suimti 2 mėnesiams. 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai antradienio ryte sulaikė 18 ir 17 metų jaunuolius. Jiems abiem pareikšti įtarimai dėl nužudymo iš chuliganiškų paskatų.

Kaip buvo rašyta „Kauno dienoje“, devyniolikmečio Kauno technologijos universiteto studento Lino Puodžiukaičio kūnas be gyvybės ženklų rastas ties Laisvės alėjos 67-uoju namu. Iš Raseinių rajone kilęs jaunuolis nužudytas naktį iš penktadienio į šeštadienį, maždaug pusvalandis po vidurnakčio. Jo kūne rastos keturios durtinės žaizdos.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, mačiusius šį įvykį ar turinčius kitos vertingos informacijos apie nusikaltimą ir paskambinti į Kauno policiją telefonais 303 440, 303 375, 223 726 arba 02 (visą parą). 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių