Įžūlumas: vidudienį Kauno troleibuse trys vyrai surengė išgertuves

Ketvirtadienio vidudienį Kaune 13-ojo maršruto troleibusu važiavę keleiviai tapo neįprasto reginio liudininkais. Troleibusu keliavę trys jauni vyrai, kurių draugijoje buvo ir šuo, ramiausiai sau gėrė degtinę. Jų niekas nesudrausmino.

Apie šį įvykį portalui kauno.diena.lt papasakojo vakar troleibusu važiavusi ir nemalonų vaizdą išvydusi kaunietė.

„Ketvirtadienį maždaug 12.15 - 12.30 val. važiavau 13-ojo maršruto troleibusu Kovo 11-osios gatve. Mano dėmesį atkreipė garsiai kalbantis vyras, kuris dviem savo kompanionams guodėsi, kad jį paliko mergina, su kuria jis draugavo ketverius metus. Vyras teigė, kad jo mergina per tą laiką nuolat apkalbėdavo savo buvusį draugą, tačiau tik išsiskyrusi su juo, sugrįžo pas apkalbėtąjį. Jis negalėjo suprasti, kaip gali taip nutikti“, – pasakojo moteris.

Kaunietė teigė, kad išgirdusi vyro pasakojimą, apsižvalgė ir pamatė, kad jis ir dar du vyrai troleibuse geria degtinę. Ji labai nustebo.

„Esu mačiusi žmones troleibuse ar autobuse geriančius alų, tačiau, kad viduryje baltos dienos būtų geriama degtinė… Ir tą darė net trys jauni, iki 30 metų vyrai. Jie vežėsi ir šunį. Niekas iš keleivių girtaujančių vyrų nesudrausmino, nepasakė jiems nė žodžio“, –  stebėjosi pašnekovė.

Niekas iš keleivių girtaujančių vyrų nesudrausmino, nepasakė jiems nė žodžio.

Pasak jos, kai butelis ištuštėjo, vienas iš vyrų stotelėje greitai išlipo. Jis išmetė butelį į šiukšliadėžę ir spėjo grįžti į troleibusą.

Kaunietė negalėjo pasakyti, ar tai, kas vyko troleibuse, matė vairuotojas.

Alkoholio gėrimas viešoje vietoje yra administracinis nusižengimas, už kurį gresia piniginės baudos.

Administracinių nusižengimų 484 straipsnis („Alkoholinių gėrimų gėrimas viešose vietose arba neblaivaus asmens pasirodymas viešose vietose“) skelbia, kad už alkoholinių gėrimų gėrimą viešajame transporte gali būti skirta bauda nuo 20 iki 100 eurų.

Už nusižengimą, padarytą pakartotinai, baudžiama nuo 100 iki 200 eurų bauda.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienagirtaujantys vyraigėrė degtinėtroleibusasalkoholisgėrė troleibusekaunietė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Audrius

Audrius portretas
Tegul uzdraudzia alkoholi ir cigaretes kaip kad narkotikus,patys girdo patys ir aukleja!

Nuomonė

Nuomonė portretas
Valstybė neprekiautų, žmonės negertų!

nieko įzūlaus

nieko įzūlaus portretas
seimo rūmuose irgi geria.
VISI KOMENTARAI 79

Galerijos

Daugiau straipsnių