K. Donelaičio gatvėje – laikini eismo pokyčiai

  • Teksto dydis:

Įsibėgėjant Studentų skvero rekonstrukcijai, lietaus ir buitinių nuotekų tinklų atnaujinimas persikelia į šalia esančią K. Donelaičio gatvę. Dėl suplanuotų darbų eismas dviem etapais bus ribojamas nuo spalio 6 iki 29 dienos.

Pirmuoju etapu, kuris vyks spalio 6-15 d., rangovai darbuosis viešajam transportui skirtoje juostoje ties Studentų skveru. Automobilių vairuotojai kaip įprastai netrukdomai galės važiuoti antra ir trečia juostomis.

Likusias dvi savaites, spalio 15-29 d., požeminės komunikacijos bus tvarkomos priešais Vienybės aikštę – antroje ir trečioje eismo juostose.

K. Donelaičio g., kurioje vyrauja vienpusis eismas, vairuotojus ir pėsčiuosius apie vykstančius darbus įspės kelio ženklai. Atnaujinamoje atkarpoje leistinas greitis bus sumažintas iki 30 km/val.

„Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – teigia savivaldybės atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skuba stenėdami

skuba stenėdami portretas
ir skverelį užbetonuot ................ iš buvusio prieškarinio modernizmo tik prisiminimai liks ''chaltūros sostine'' tapus

nieko nėra pastovesnio

nieko nėra pastovesnio portretas
už laikinus.

LLL

LLL portretas
LIsk po lova, durneli. Kauno valdžia per septynis metus merdėjantį miestą, primenantį gyliw Rusijos provinciją, pavertė normaliu europietišku miestu. Prisiminus "ožių' partijos valdymo laikus, kartu su visokiais tyntomis, buškevičiais, vasilenkomis, ručienėm ir pnš. urodais, vemti norisi.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių