Kaune – nauja vieta aktyviai leisti laiką

  • Teksto dydis:

Kauno kempinge atidaryti du nauji padelio teniso kortai. Tai vienintelė vieta Kaune, kur galima žaisti šį žaidimą.

Patogi vieta

Šylantys orai vis dažniau kviečia išeiti į lauką ir užsiimti aktyvia veikla. Kauno kempingas kviečia išbandyti savo jėgas žaidžiant padelio tenisą. Šį mėnesį Kauno kempinge atidaryti padelio teniso kortai yra vieninteliai mieste.

Nors padelio teniso populiarumas Lietuvoje auga kaip ant mielių, tačiau iki šiol Kauno miestas neturėjo nė vienos lauko padelio teniso aikštelės. Strategiškai patogioje vietoje Jonavos g. 51A įsikūręs Kauno miesto kempingas maždaug prieš mėnesį atvėrė naujus padelio teniso kortus, tad tiek kauniečius, tiek miesto svečius kviečia aktyviai ir smagiai leisti laisvalaikį.

„Tai patogi vieta, pasiekiama iš įvairių Kauno vietų. Kauno kempingas įsikūręs vos už 4 km nuo miesto centro, šioje vietoje galima pasigrožėti gamta ir tekančia Nerimi, tad vieta tikrai yra patraukli tiek miestiečiams, tiek turistams“, – apie tai, kodėl nuspręsta padelio teniso kortus atidaryti būtent šioje vietoje, kalbėjo Kauno kempingą valdančios biudžetinės įstaigos „Parkavimas Kaune“ vadovas Justas Limanauskas.

Naujieji padelio teniso kortai didins ir paties miesto patrauklumą, mat Kaunas nuo šiol gali pasiūlyti dar vieną aktyvaus laisvalaikio leidimo vietą.

„Labai džiaugiamės, kad Kauno miestas turės padelio aikšteles tokioje nuostabioje vietoje, kur susipina gamtos grožis ir sportui bei poilsiui skirta kempingo infrastruktūra. Federacija ypač teigiamai vertina, kad šiame kempinge yra galimybė praleisti savaitgalį šeimoje, su draugais ar paprasčiausiai susirasti naujų pažinčių žaidžiant padelio tenisą ar kitaip sportuojant. Juk sportas suartina šeimos narius, kolegas, o padelio tenisas ypač tinka sportiškam gyvenimo būdui“, – apie naujų padelio teniso kortų naudą kalbėjo Lietuvos padelio federacijos prezidentas Arvydas Šutavičius.

Šis žaidimas sparčiausiai populiarėjantis pasaulyje, nes būtent jį išmokti nereikia daug fizinių jėgų, finansų ir laiko.

Viskuo pasirūpinta

Kauno kempingas smagiam ir turiningam laisvalaikiui siūlo išsinuomoti ne tik žaidimui skirtą inventorių, bet ir kitas pramogas.

Norint išbandyti padelio teniso žaidimą, nereikia sukti galvos dėl rakečių ar kito reikalingo inventoriaus. Visą žaidimui reikalingą įrangą galima išsinuomoti vietoje.

Be to, paslaugos lankytojams neapsiriboja vien padelio teniso žaidimu. Kauno kempinge užsibūti su draugais ar artimiausiais žmonėmis galima gerokai ilgiau, mat siūloma galimybė pasimėgauti pirties ar kubilo malonumais.

„Kauno kempinge poilsiautojams siūlome visą paslaugų kompleksą jų smagiam laisvalaikiui“, – pridūrė J.Limanauskas.

Žaidimo nauda

Padelio tenisas visame pasaulyje labai populiarus dėl to, kad jį lengva išmokti. Šios sporto srities specialistai tikino, kad padelio tenisas tinkamas ir vaikams, ir vyresnio amžiaus žmonėms. Ši veikla ypač traukia šeimas.

„Kuo daugiau Kauno miestas turės vietų, kur šeimos gali smagiai leisti laiką, tuo sveikesni ir laimingesni bus kauniečiai. O padelio tenisas labai dažnai žaidžiamas šeimoje. Labai smagu stebėti tokias šeimas, nes žaidimo metu galima pamatyti labai įvairių emocijų, kurios stiprina ryšį“, – apie tai, kad padelio tenisas suartina šeimas, kalbėjo Lietuvos padelio federacijos prezidentas A.Šutavičius.

Padelio tenisas patrauklus ne tik dėl to, kad lengva išmokti žaisti. Ši sporto šaka nereikalauja didelių finansinių išteklių.

„Šis žaidimas sparčiausiai populiarėjantis pasaulyje, nes būtent jį išmokti nereikalauja daug fizinių jėgų, finansų ir laiko. Žmonės, atėję iš įprasto teniso kortų, dažnai stebisi, kad čia nereikia specialiai mokytis paduoti kamuoliuką, o užtenka jį tik permesti į kitą pusę, nes tenise mažiausiai pusę metų turi vien padavimo mokytis. Tie, kurie anksčiau yra žaidę ar bežaidžiantys lauko, stalo tenisą, badmintoną, skvošą, paplūdimio tenisą, labai greitai perima padelio žaidimo ypatumus. Šio žaidimo privalumas yra ne tik tai, kad jį lengva išmokti, padelio tenisas gerina koordinaciją, reakciją, nuotaiką ir stiprina kūno raumenis“, – padelio teniso naudą vardijo šios šakos entuziastai.

Federacija negailėjo pagyrų naujai Kauno kempinge atidarytiems kortams ir jau dėliojasi artimiausių turnyrų grafikus. Jau gegužės 25 d. LPF „Vasaros taurė 2019“ pirmojo etapo turnyras bus ne tik Vilniuje, bet ir Kauno kempingo padelio teniso kortuose.


Nuomos kainos

Kempinge ateiti ir žaisti padelio tenisą gali kiekvienas norintis, tereikia telefonu iš anksto užsiregistruoti.

Kauno kempinge vienu metu dviejuose padelio teniso kortuose gali žaisti aštuoni žmonės. Vienos padelio aikštelės nuomos kaina – nuo 12 eurų už valandą. Tad, žaidžiant keturiese, aktyviai ir smagiai praleisti laiką kainuos nuo 3 eurų žmogui. Vietoje žaidimui galima už 3 eurus išsinuomoti raketes ir du kamuoliukus.

Registracija į padelio teniso kortus Kauno kempinge (Jonavos g. 51A) tel. 8 618 09 407.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Norma Stewart

Norma Stewart portretas
Geriausias pasiulymas ... „Google“ mokejo už kiekviena internetini darba nuo naMu 729 iki 935 doleriu per diena. Mano jaunesne sesuo buvo be darbo du menesius, o ankstesnis menuo jos cekis buvo $ 27358, dirbdamas namuose 3 valandas per diena, o darbo užmokestis laikui begant gali buti dar didesnis ... todel aš pradejau >>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­r­­k­­L­­i­­n­­ks3.C­­o­­m

Italas

Italas portretas
Tau vienam mokykloje nieko neužduoda.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių