Kauniečiai džiūgauja: Pilies žiedu atnaujintas eismas

  • Teksto dydis:

Vasaros pradžioje prasidėjęs intensyvus vadinamojo Kauno pilies žiedo ir jo prieigų kapitalinis remontas sparčiai artėja pabaigos link. Skaitytojai jau džiūgauja – antradienio vakarą eismas Pilies žiedu – atnaujintas.

Kauno miesto savivaldybė antradienio rytą rašė, jog kaip ir buvo planuota, dar pirmąją rudens dieną eismas bus paleistas pačioje žiedinėje sankryžoje ir P. Vileišio tiltu.

Tačiau eismą Pilies žiede nuspręsta atnaujinti likus kelioms valandoms iki vidurnakčio.

Skaitytojas Sergejus pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuoti Pilies žiedu judantys automobiliai. „Jau!“ – rašė kaunietis.

 

Tačiau kelininkai dar kiek užtruks Šauklių ir Šv. Gertrūdos gatvėse – čia važiuojamosios dalies darbus planuojama užbaigti per artimiausias kelias savaites. Nuo rugsėjo 1-osios transporto srautus priims ir P. Kalpoko gatvė.

Sugrįžta viešasis transportas

Atidarius pagrindinius objektus, šią savaitę sugrįžta ir įprasti viešojo transporto maršrutai, išskyrus 20-ąjį, kuris nesikeis dėl tebevykstančių darbų Seniavos plente. Per patį kapitalinio remonto įkarštį dalis autobusų ir troleibusų vykdavo kitomis trasomis.

Tačiau Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius įspėja, kad dėl išaugusio automobilių srauto dalis grafikų piko metu gali vėluoti. „Mokslo metų pradžioje eismas miesto gatvėse suintensyvėja – grįžta studentai, tėvai veža vaikus į mokyklas ir darželius. Tikėtina, kad kai kurie vairuotojai vis tiek rinksis galimybę važiuoti tvarkomomis Šauklių ir Šv. Gertrūdos gatvėmis, todėl dalis viešojo transporto piko metu gali atsilikti nuo tvarkaraščio“, – sakė M. Matusevičius.

Daugiau informacijos apie viešojo transporto maršrutų atnaujinimus – internete.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienažiedinė sankryžapilies žiedasatnaujintas eismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Artas

Artas portretas
Baisiausias yra straipsnio pavadinimas ...Ar autoriu tikrai adekvatus?

SKAITYTOJA

SKAITYTOJA portretas
BAISU.PRADEDANT KARALIAUS MINDAUGO PROSPEKTU,IR BAIGIANT GARSIUOJU SENAMIESČIO ŽIEDU VAŽIUOTI TENKA 15 MIN.ŽODŽI-TRAGEDIJA.LENGVUODIUS AUTOMOBILIUS GALI NUKREIPTI KITAIS KELIAIS,KAD NESUSIDARYTŲ KAMŠČIAI.ČIA VAŽIUOTŲ TIK AUTOBUSAI,NES PASTOVIAI REIKIA VĖLUOTI Į DARBĄ.SAKYSITE-GALIMA IŠVAŽIUOTI ANKSČIAU-TAIP,GALIMA,BET IŠ NAMŲ RIKIA IŠKELIAUTI 6 VAL.RYTE.TADA BŪSIU JAU NE 8 VAL,O 07.30 IR KODĖL,NES UŽ TAI DARBDAVYS MAN NEMOKĖS.VAŽIUOJU IŠ KAUNO RAJ.,KELIONĖ TRUNKA KARTAIS IR1 VAL. AR NET ILGIAU...PAMĄSTYKIT PONAI.JUMS GERAI,Į DARBĄ GALITR ATVAŽIUOT KADA NORIT,JŪSŲ NIEKAS NEKONTROLIUOJA...

MUMU

MUMU portretas
Kauniečiai labai nepatenkinti uzkimštu miestu,
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių