Kaunietės idėja: Joninių išvakarėms iki apokaliptinio filmo trūko tik sirenų (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Kaunietė Giedrė keliuose socialiniuose tinkluose pasidalijo filmuotu vaizdeliu iš Joninių išvakarių šventės Santakos parke. Pakilus vėjui, žadančiam audrą, minia skuba palikti renginio vietą. Tačiau Giedrei papildžius garso takelį sirenos garsu galutinis įspūdis – tarsi iš apokaliptinio filmo.

„Kraupu žiūrėt“, – pakanka šių dviejų žodžių pakomentuoti filmuotai medžiagai, kaip siaučiant vėjui žmonės skubėjo iš parko.

Kai kurie komentaruose nepatikliai vis tik teiravosi, ar stichijai nutraukus šventę tikrai kaukė sirenos, kaip galima suprasti iš video.

„Čia mano EDIT (korekcija – aut.past.), kad įdomiau žiūrėtųsi“, – pripažino autorė.

Kitas komentatorius pastebėjo, kad ši pakoreguota vaizdo medžiaga yra puikus pavyzdys, kokios įtaigios gali būti melagienos.

Giedrės Galinauskaitės vaizdo įrašas

Toks įrašas su šiurpą keliančiomis sirenomis, anot internautų, puikiai tiktų atspindėti apokalipsės pradžią.

Tiesa, sirenų tądien buvo, tačiau tai buvo išankstiniai perspėjimai, pasiųsti į kauniečių telefonus.

Giedrė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad tuo metu, kai pakilo vėjas parke buvo tikrai nejauku, nors aplink buvo daug žmonių. "Spėjom susirasti saugią vietą pasislėpti nuo lietaus, bet  buvo tikrai nejauku, kai pakilo didelis vėjas ir beeinant dulkes į akis pūtė", - apibūdino kaunietė.

Santakos parke tą vakarą įsisiūbavusi šventė pritraukė daugybę žmonių, tačiau ji dėl gamtos šėlsmo buvo nutraukta, į sceną taip ir nespėjus išeiti kai kuriems dainininkams.

Trečiadienio vakarą stiprus vėjas ir liūtis mieste sukėlė nemažai bėdų. Lūžę medžiai užtvėrė kelius, virto ir  ant elektros laidų. Daugybei žmonių laikinai teko verstis be elektros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O laikraštėlis melagienas skleidžia, ar ne?

sirena

sirena portretas
Nieko tokio, tik moterytei galvelė nuo karščio perdegė, tai vėjo su smėliu išsigandusi sirenos prisifantazavo

Morgana

Morgana portretas
Gerai, kad perspėja, bet debesys baisu. Gerai, kad gerai baigėsi, o Čekijai tai kliuvo
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių