Pereiti į pagrindinį turinį

Kaunietis: draudžiamoje vietoje BMW stovėjo beveik valandą

2020-01-01 18:00
DMN inf.

Kaunietį Vytautą papiktino įžūlus BMW vairuotojo elgesys.

Anot portalo kauno.diena.lt skaitytojo, gruodžio 28 dieną BMW vairuotojas numojo ranka į draudžiantį sustoti ir stovėti kelio ženklą ir Vasario 16-osios gatvėje, prie 10 numeriu pažymėto namo, paliko tamsios spalvos automobilį su įjungtais avariniais šviesos signalais. 

„15 metrų atkarpoje tarp ženklų stulpų draudžiama sustoti ir stovėti, tačiau vairuotojas, palikęs automobilį su „nepaprastais“ numeriais, nuėjo į netoliese esantį grožio saloną, – pamena skaitytojas. – Ten buvo apie 50 minučių ir šiek tiek po 17 val. su dama išėjo iš grožio salono, sėdo abu į automobilį ir nuvažiavo. Beveik valandą po mūsų langais kaip Kalėdų eglutė žybsėjo keturi automobilio žibintai. Matėsi, kad vairuotojui nusispjaut į gyventojus, Kelių eismo taisykles. Svarbiausia buvo laiku ir patogiai paduoti „karietą“ širdies damai.“

Primename, kad sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose pagal KET draudžiama sustoti ir stovėti, sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų, gali užtraukti bauda nuo 30 iki 90 eurų.

Norite pranešti naujieną? Rašykite mums adresu [email protected] arba spauskite čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų