Kauno klinikinės ligoninės vadovo konkursą laimėjo prof. A. Naudžiūnas

  • Teksto dydis:

Kauno klinikinės ligoninės vadovo konkursą laimėjo prof. Albinas Naudžiūnas, kuris iki šiol laikinai eina šios gydymo įstaigos direktoriaus pareigas.

A. Naudžiūnas anksčiau ėjo Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) ligoninės Kauno klinikų direktoriaus medicinai ir slaugai pareigas, taip pat dirbo Vidaus ligų klinikos vadovu. Dėsto studentams medicininę diagnostiką, yra vidaus ligų rezidentūros vadovas.

A. Naudžiūnas aktyviai dalyvauja visuomeninėje veikloje. Jis yra Europos respiratologų draugijos narys, Lietuvos ir Europos medicinos mokslo žurnalų redakcinių kolegijų narys ir recenzentas.

Kaip reikalauja įstatymas, bus kreiptasi į specialiąsias tarnybas, kad šios pateiktų informaciją apie laimėtoją. Tik gavus informaciją, patvirtinančią jo patikimumą eiti įstaigos vadovo pareigas, bus priimtas sprendimas dėl A. Naudžiūno skyrimo vadovauti Kauno klinikinei ligoninei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juodadarbe

Juodadarbe portretas
Kismaras. Galas lugoninei. Kad profesorius tai nereiskia kad gali buti vadovu

pasitikiu

pasitikiu portretas
Valio. Linkiu suburti kompetetinga ir sazininga nauja komanda. Tik keista, kad ta suzinojau ne darbe , o is ziniasklaidos......

gerai

gerai portretas
kad paskyre gera ir protinga bet zodelis konkursas tai kapitalistine atgyvena leidzianti bujoti korupcijai kas daznai ir matome seimu klanuose kur siuo magisku kapitalzodeliu skirstomi asmenys neturintys dargi supratimo apie darba ....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių