Kauno medikai originaliai papuošė Kalėdų eglutę: pandemija – ne priežastis liūdėti ir verkti

Kauno medikai Kalėdų eglutę nusprendė papuošti originaliai – panaudojo ne tik žaisliukus, bet ir darbe naudojamas priemones. 

„Anesteziologijos II skyriaus kolektyvas visada sugalvoja ką nors kūrybingo ir gražaus. Jų tokia tradicija“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo LSMU Kauno ligoninės Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovas Saulius Tvirbutas. 

Jis teigė, kad visi ligoninės padaliniai pasipuošė šventėms. „Ir pandemijos sąlygomis medikai taip pat nori papuošti, kad būtų gera nuotaika. Pandemija nereiškia, kad visi turime liūdėti ir verkti“, – sakė ligoninės atstovas.

Jis, paviešinęs eglutės nuotrauką savo socialinio tinklo paskyroje, teigė sulaukęs ir neigiamų komentarų. „Kai kurie internautai kėlė klausimą, ar medikai neturi ką veikti. Noriu pabrėžti, kad gydytojai visada turės ką veikti, visą laiką pacientai buvo gydomi, ir ši pandemija nieko nepakeitė. Medikams kelia susirūpinimą medicininių paslaugų apribojimas. Jie dirba savo darbą ir situacijos nedramatizuoja. O šventės yra šventės“, – sakė S. Tvirbutas.

Anot jo, kolektyvas neskaičiavo, kiek grožybių ir medikų darbo priemonių buvo panaudota puošiant šią eglutę. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

matomai cia kovido skyrius

matomai cia kovido skyrius  portretas
Kada zmones negali pas juos patekti ,imituojamos eiles baisines ir jie pervarge ,bet randa dar laiko issidirbineti.

AHA

AHA portretas
Na ką kiek bus pradėta bylų dėl medikų įžeidinėjimo ir šmeižto komentaruose? Ar nė vieno nes, ne sexualinė, rasinė ar pan mažumą?

Nesamone,

Nesamone,  portretas
Dar reikejo svirkstais ir vokeliais pasidabinti, butu super....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių