Kauno policija ir medikai: Kalėdų eglės įžiebimas praėjo ramiai

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą Rotušės aikštėje buvo įžiebta Kauno Kalėdų eglė. Tiek policijos atstovai, tiek medikai sako, kad įžiebimo renginys praėjo be incidentų. 

„Iš renginio nebuvo jokių nusiskundimų, nei nelaimingų įvykių, atgarsių taip pat neteko girdėti“, – sekmadienio rytą portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovas. 

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyr. gydytoja antrino policijos atstovams. Per renginį nepasitaikė atvejų, kad Rotušės aikštėje buvusiems žmonėms sutriktų sveikata ar jie būtų sužaloti.

„Buvo ramu. Nesulaukėme kreipimųsi dėl sveikatos sutrikimų“, – sakė pašnekovė. 

Kaip jau buvo skelbta, kadangi šalyje epidemiologinė situacija dar neleidžia saugiai rengti masinių renginių, ir Kauno Kalėdų eglės įžiebimas buvo kitoks. Prie eglutės įleisti tik apie 500 negalią turinčių vaikų su tėveliais ar globėjais. Kiti įžiebimo šventę galėjo stebėti virtualiai.

Prie Kauno puošmenos galėjo patekti tik leidimus turintys stebėtojai.

Vakarop Rotušės aikštę juosiančios tvoros bus nuimtos, tad kiekvienas norintis galės ateiti ir pasigrožėti Rojaus sodu iš arti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cah cha cha, Mentas valdo

cah cha cha, Mentas valdo portretas
todėl geriausias beprotiškus pinigus kainavusio renginio įvertinimas : „Iš renginio nebuvo jokių nusiskundimų, nei nelaimingų įvykių, atgarsių taip pat neteko girdėti“, – teigė POLICIJOS atstovas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių