Kauno viešojo transporto keleivius terorizuoja antivakseris?

  • Teksto dydis:

Į portalą kauno.diena.lt kreipėsi kaunietė, kuri teigia, kad po to, ką jai teko patirti 3-iojo maršruto autobuse, ji jau kelios dienos prieš įlipdama į Kauno viešąjį transportą ne tik atidžiai įsižiūri į visų galimų bendrakeleivių veidus, bet ir į tų, kurie jau važiuoja autobusu, į kurį ji rengiasi lipti.

Praėjusio ketvirtadienio, balandžio 29-osios, popietę – apie pusę penkių, jai važiuojant minėto maršruto autobusu per Šančius miesto centro link, į šį autobusą įlipo jaunas vyras. Jau pirmas jo klausimas būsimiems bendrakeleiviams nuskambėjo keistokai: „Gal kas turite degtinės? Labai noriu išgerti!“

Netrukus iš autobuso galo, kuriame iš pradžių įsitaisė šis „pokštininkas“, į jo priekį pradėjo bėgti kiti keleiviai. Paskui šiuos ta pačia kryptimi patraukė ir keistuolis. Tai buvo apie 30 metų vyras, užsidėjęs vienkartinę apsauginę kaukę ant ...kaktos.

„Aš karalius!“ – šaukė keistuolis, leisdamas suprasti, kad visi turi jo klausyti. Ir pradėjo kabinėtis prie bendrakeleivių. O šių buvo nemažai – praktiškai nebuvo tuščių sėdimų vietų. Dauguma jų buvo nukreipę dirbtinai akis į langą arba sėdėjo iš bejėgiškumo susigūžę. Tik vienas šiek tiek už keistuolį vyresnis vyras liepė jam normaliai užsidėti kaukę. Ir prasidėjo.

Asociatyvi freepik.com nuotr.

Po nesibaigiančių 30-mečio provokacijų vyrai susikibo. Ir netrukus jau raičiojosi ant autobuso, kuris jiems griūnant net sudrebėjo, grindų.

„Kvieskite kas nors policiją!“ – maldavo pusamžės moterys, po kurių kojomis vyko grumtynės. Kiti keleiviai bandė apeliuoti į vairuotoją, kuris ir toliau lyg niekur nieko važiavo. Kol galiausiai pasiekus buvusį „Planetos“ kino teatrą, autobusą perskrodė isteriškas ant menčių paguldyto 30-mečio juokas, kai su juo susigrūmęs bendrakeleivis užspaudė savo batu jo kaklą.

Autobusui pagaliau sustojus, minėtos dvikovos nugalėtojas jį paliko. O kartu su juo laukan iššoko ir vairuotojas, kuris galiausiai puolė kažkam skambinti savo mobiliuoju telefonu.

Gal kas turite degtinės? Labai noriu išgerti!

Tuo tarpu viduje likę jo keleiviai ir toliau buvo neadekvačiai besielgiančio 30-mečio įkaitais. „Durniai! Nusiimkite tas kaukes, propagandos aukos, nes aš jas nuimsiu!“ – šaukė ant bendrakeleivių šis antivakseris, laimei, neturėjęs kišenėje peilio ar ko nors panašaus. Gal todėl netrukus ir išlipęs iš autobuso – kai iki valios išsirėkė.

Tik tada autobuso vairuotojas vėl atbėgo į savo kabiną. Tačiau dar pirmiausiai vėl kažkam skambino, o tik po to galiausiai uždarė duris ir pajudėjo iš stotelės, palikdamas antivakserį, kuriuo šiaip ne taip pavyko atsikratyti, gurkšnojant kažką iš bambalio, greičiausiai rasto šiukšlių konteineryje, prie kurio viskas vyko.

Šios situacijos įkaite tapusi kaunietė klausė, ar tikrai autobuso vairuotojas tokioje situacijoje turėjo laikytis maršruto grafiko, nekreipdamas dėmesio į tai, kas vyksta jo salone? Ir, ar kitą kartą šis, panašu, kad tam tikrų sveikatos problemų turintis antivakseris, po patirto fiasko grumtynėse su vieninteliu tada salone buvusiu tikru vyru, nors šių buvo ir daugiau, neįlips į autobusą su peiliu kišenėje? Juk teigiama, kad autobusuose įrengtos vaizdo kameros – tai gal galėtų šiuo antivakseriu susidomėti ir policija?

Asociatyvi Kauno m. savivaldybės nuotr.


Šiame straipsnyje: antivakserisįvykis autobusegrumtynės Kauno viešajame transportekaunietės pasakojimasbe kaukėsskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anti-kvakeriams ne vieta LT

Anti-kvakeriams ne vieta LT portretas
Nezinau, bet anti-kvakeriua reikia bausti su slapia mazgote per spranda.

Vytas

Vytas portretas
Už tvarką autobuse atsakingas vairuotojas,jo pareiga greitai reaguoti į bet kokį konfliktą autobuse jei tai trikdo kitų keleivių ramybę,o jei žmogus agresyvus tai kviesti policiją,kuri turėtų greitai reaguoti į iškvietimą.Kiti keleiviai vyrai neturėtų likti abejingi,o padėti vairuotojui išspręsti situaciją kol policija atvyks,nes tie kietuoliai tol kieti,kol mato kukliai nuleistas akis,kaip deja dažniausiai ir būna.Mūsų abejingumas ir skatina veikti nusikaltėlius.po to nereikia stebėtis kai niekas nepadės tau pačiam kai to reikės.

vartotojui

vartotojui portretas
paskui turėk nemalonumų per tą vadinamą adekvačią reakciją,ačiū nereikia,ne vienas jų jau turėjo
VISI KOMENTARAI 40

Galerijos

Daugiau straipsnių