„Lidl“ atidarė 50-ąją parduotuvę Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Pirmadienį išskirtinėje Kauno vietoje nuvilnijo naujosios prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvės atidarymo iškilmės. Tai jau 50-oji šio tinklo parduotuvė Lietuvoje. Ta proga šios, esančios Ispandijos pl. 30, ir kitų „Lidl“ parduotuvių klientams – specialūs pasiūlymai ir vaišės.

Pelnė pasitikėjimą

Atidarymo ceremonijos metu „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostin Roussev-Peine atkreipė dėmesį, kad „Lidl“ Lietuvoje greitai tapo savas. Pelnytas ir klientų, ir darbuotojų pasitikėjimas bei pagarba.

Jubiliejinė – 50-oji parduotuvė labai svarbus įvykis „Lidl“ tinklui ir jo atstovams, nes tapo dar vieno plėtros etapo atskaitos tašku.  

„Tai, kad atidarome jau 50-tą „Lidl“ parduotuvę Lietuvoje parodo, jog pirkėjai įvertino mus, įvertino mūsų siūlomą kainos ir kokybės santykį. Stovėdamas šalia šios parduotuvės galiu išdidžiai pasakyti, kad per ketverius metus pasiekėme tikrai puikių rezultatų, tapdami ketvirtu didžiausiu prekybos tinklu Lietuvoje. Mūsų pasiekimus įrodo ir tai, kad „Lidl“ žinomas šalyje kaip top darbdavys, kaip tvariausias prekės ženklas Lietuvoje. Visuomenė taip pat išrinko „Lidl“ kaip įmonę, turinčią geriausią reputaciją šalyje“, – teigė  R.Roussev-Peine.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Jis dėkojo partneriams ir darbuotojams, kad naujoji parduotuvė iškilo net greičiau nei buvo planuota. „Manau, kad visų „Lidl“ darbuotojų energija ir atsidavimas ateityje tikrai ves mus į dar didesnius ir ambicingesnius projektus“, – neabejojo generalinis direktorius.

Tai, kad atidarome jau 50-tą „Lidl“ parduotuvę Lietuvoje parodo, jog pirkėjai įvertino mus, įvertino mūsų siūlomą kainos ir kokybės santykį.

Ir vietiniams, ir pravažiuojantiems

„Lidl Lietuva“ Centrinės tarnybos vadovas, valdybos narys Marius Kybartas prisiminė, kad prieš dešimt metų, kai buvo pradėtas pasirengimas „Lidl“ atėjimui į Lietuvą, nedrąsiai buvo minimas siekis išsiplėsti iki 40 parduotuvių.

Šiandien, kai jų atidaryta jau pusšimtis, dėka pirkėjų pasitikėjimo ir gausaus bei šaunaus „Lidl“ kolektyvo, galima drąsiai prabilti ir apie planus ateityje Lietuvoje sulaukti ir 100-osios šio prekybos tinklo parduotuvės atidarymo.

Naujajai „Lidl“ parduotuvei parinkta labai patogi vieta. Ji po ranka šilainiškiams, Vytėnų, Domeikavos gyventojams, tačiau taip pat ir Kauną pravažiuojantiems žmonėms, nes yra greta kelių Vilnius–Klaipėda bei „Via Baltica“.

Parduotuvės darbo laikas – nuo 8 iki 22 valandos, kaip ir kitų aštuonių „Lidl“, sėkmingai veikiančių Kaune.

Du tūkstančiai darbo vietų

„Lidl Lietuva“ regioninės bendrovės vadovas Steponas Matas Einikis, apžvelgdamas ketverių praėjusių metų patirtį, skaičiavo, kad „Lidl“ pavyko sukurti net du tūkstančius darbo vietų ir tapti vienu didžiausių darbdavių šalyje. „Ir tos darbo vietos yra gerai apmokamos, su privačiu sveikatos draudimu kiekvienam darbuotojui“, – pridūrė S.M.Einikis.

Parduotuvės statomos ne tik didžiuosiuose miestuose, taip prisidedant sprendžiant gyventojų užimtumo problemas regionuose.    

„Taip pat neliekame abejingi ir prisidedame prie pirkėjų įpročių pokyčių, pavyzdžiui, atsisakėme plastikinių vienkartinių pirkinių maišelių. Siūlydami tvarius sprendimus skatiname visus elgtis atsakingai, tausoti aplinką.  Taip pat  visas jėgas esame sutelkę į tai, kad kiekvienas klientų gautų tai, kas yra svarbiausia: nuo šviežiausių produktų, vaisių, daržovių iki kokybiškų buities prekių, įrankių“, – dėstė S.M.Einikis. 

Parama ir pagalba

50-oji parduotuvė – standartinio dydžio bei išplanavimo, joje taip pat įrengta ekostotelė su taromatais, talpomis popieriaus, plastiko bei kitoms atliekoms, baterijoms ir smulkiai elektros įrangai.

Pirkėjai taip pat turės galimybę prisidėti prie daugiau nei dvejus metus vykdomo „Lidl“ paramos projekto. Grąžinant užstato sistemos ženklu pažymėtas pakuotes į taromatus visose „Lidl“ parduotuvėse, sukauptą užstatą keliais mygtukų paspaudimais galima skirti vaikų dienos centrus valdančioms organizacijoms. Bendrovė, savo ruožtu, gyventojų paaukotų pinigų sumą padvigubina. Per daugiau nei dvejus projekto metus paramos vaikų dienos centrams buvo surinkta už beveik 153 tūkst. eurų.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Šioje, kaip ir visose „Lidl“ tinklo parduotuvėse, įrengtas išorinis automatinis širdies defibriliatorius. Jis skirtas gaivinti žmogų bei padeda atkurti širdies ritmą dar iki atvykstant medikams. Šiuo aparatu yra apmokyti naudotis „Lidl“ darbuotojai, o svarbiausia – juo gali naudotis kiekvienas, net ir neturintis medicininio išsilavinimo. Šis modernus, automatinis prietaisas prekybos centre ir netoli jo užtikrina labai svarbią pagalbą ištikus nelaimei.

Kviečia švęsti kartu

50-osios parduotuvės atidarymo proga prekybos tinklas kviečia švęsti kartu visoje Lietuvoje. Prie visų šalies „Lidl“ parduotuvių nuo 11 val. pirkėjams dalinami ledai. Iš viso prekybos tinklas atidarymo dieną išdalins 50 tūkst. ledų porcijų.

„Lidl“ parduotuves galima rasti dvidešimtyje Lietuvos miestų: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Valio,valio valio,-daugiau šlamšto turėsim Lietuvoj...

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
DAUGUMA KA UZDIRBA TA PRAVALGO,UZDIRBDAMI MINIMUMA,kaip gera cia ............... ;

Sunervino

Sunervino portretas
Sunervino lidlo durna politika kaip tik reikejo irankiu komplekto atidarymo proga padare 39e vietoj 79e ir pirmą dieną atvažiavus jo jau nebuvo, o paklausus ar bus veliau ne nebus išpirko, tai kam reklamuot kad bus akcija visa savaite jai pirmą dieną jau nėra ir tos prekės net nepapildys!!!
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių