Naujai atidaromoje Kauno „Varle.lt“ parduotuvėje – net tris kartus daugiau prekių

  • Teksto dydis:

Pavasario atsinaujinimas „Varle.lt“ parduotuvėms – ne šiaip žodžiai. Praeitais metais Vilniuje buvo atidaryta „ShowRoom“ parduotuvė, šiais metais – į naujo formato modernių „Varle.lt“ parduotuvių lygą stoja Kaunas.

Gegužės 30 d. 17 val. įvyks oficialus naujos Kauno „Varle.lt“ parduotuvės atidarymas. Nuo šiol Kauno klientai didesnę ir patogesnę naujo formato „Varle.lt“ parduotuvę ras nauju adresu – Savanorių pr. 290.

Per atidarymą Kauno „Varle.lt“ paruošė savo klientams specialių kainos pasiūlymų populiariausioms prekėms bei kviečia sukti laimės ratą ir laimėti šaunių prizų.

Gegužės 30 d. Kauno „Varle.lt“ žada savo klientams įspūdingų pasiūlymų už pusę kainos, pvz., „Polaris“ riedis kainuos tik 99 eurus, plaunantis vokiškas „Thomas“ siurblys – tik 199 eurus, 81 cm įstrižainės televizorius „Allview“ – tik 99 eurus, Full HD projektorius „Vankyo“  – tik 125 eurų. Taip pat klientai ras akcijų „Intex“ baseinui, „Kamado“ kepsninei, „Electrolux“ skalbimo mašinai ir kitoms prekėms.

Tiesa, specialių kainos pasiūlymų prekių kiekis ribotas. Visų atidarymo svečių lauks dovanėlė.

Atidaryti naują parduotuvę paskatino ne tiek noras atsinaujinti patiems, kiek įsiklausymas į mūsų klientų norus bei poreikius: patogi nemokama automobilių stovėjimo aikštelė, didesnis prekių vietoje skaičius, greitesnis užsakymų vykdymas. Siekdami būti draugiškesni klientams bei patenkinti visus šiuos poreikius, persikėlėme į naujas modernias patalpas.

Augantis internetinės prekybos populiarumas tikrai nereiškia fizinių parduotuvių mirties, nes žmonėms vis dar patinka ateiti pasikonsultuoti arba grąžinti prekę į vietą, kur yra tikras ryšys su žmogumi ir malonu tai daryti modernioje, patogioje aplinkoje – pasakoja „Varle.lt“ Kauno parduotuvės vadovas Darius Tamošaitis.

Naujoje 310 kv. m „Varle.lt“ Kauno atstovybėje jau dirba 17 specialistų. „Varle.lt“ Kauno parduotuvės vadovo teigimu, naujas sandėlis, kuris dabar siekia 100 kv. m ploto, lyginant su senu, išaugo net tris kartus. Didesnė sandėlio erdvė reiškia galimybę vietoje turėti daugiau prekių bei greičiau realizuoti vietinius užsakymus.

Naujoje Kauno „Varle.lt“ parduotuvėje vietoje bus galima išsirinkti iš daugiau nei 3000 populiariausių prekių modelių. Čia klientai ras naujausią kompiuterinę techniką, telefonus ir išmaniuosius įrenginius, žaidimų įrangos priedus, televizorius ir kitas prekes.

Daugiau informacijos apie atidarymą ir specialius pasiūlymus čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pati geriausia parduotuvė ,kuri yra netoli namų.Niekas šiais laikais neieško kur pigiau,nes nesigauna pigiau.Paskaičiuoti reikia kiek kainuoja nuvažiuoti iki jos,nesvarbu kuom,ar mašina ,ar troleibusu ,vistiek jau bus brangiau.Kažkas gyvena dar Tarybiniais laikais.Kaip traleibu kainavo bilietukas o,o4 kapeikos ir benzinas buvo litras 0.20 kapeikų.Ne tie laikai dabar,su galvelėm kažkam negerai.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Bankrutuosite,todėl kad Lietuvoje per daug prekybos centrų ir pragyvenimo.lygis žemas.Gyventojų vis mažėja o prekybos centrų didėja.Nežinau,tik negražiai galima būtų pasakyti apie tuos verslininkus,kurie atidarys tą parduotuvę.Juokas ima ,sakyčiau pinigų turi ,bet neaišku kokiu būdu juos neturi.Nes sunkiai uždirbtus pinigus tokioje šalyje investuoti negalima,nes bus tik nuostoliai,nebent žemę pirkote ,kuri taip pat nueko gero nežada.

ftt

ftt portretas
tai kad nepigu pas juos.........gal per kokias akcijas(pasirinkimas aisku yra)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių