Pereiti į pagrindinį turinį

Netrukus Kaune bus pradėtas filmuoti naujas serialas

2009-03-23 20:12
Netrukus Kaune bus pradėtas filmuoti naujas serialas
Netrukus Kaune bus pradėtas filmuoti naujas serialas / Tomo Raginos nuotr.

Balandžio mėnesį Kaune bus pradėtas filmuoti naujasis serialas, kurio darbinis pavadinimas - „Moterų alėja“. Šis serialas reprezentuos Kauną, kaip judrų, besikeičiantį, kupiną jaunatviškumo miestą.

Planuojama, kad 80 serialo serijų bus nufilmuotos iki rugpjūčio mėnesio. Seriale turėtų pasirodyti nemažai Kauno mieste žinomų asmenų.

Šios dienos susitikime su Kauno miesto meru A.Kupčinsku naujojo serialo autoriai pristatė jau nuveiktus ir planuojamus dar padaryti darbus ruošiantis filmavimui. Kauno valstybinio dramos teatro vadovas Egidijus Stancikas pabrėžė, kad naujajame seriale vaidins didelis būrys aktorių iš visų Kauno mieste esančių teatrų. Naujasis serialas skirsis savo lengvumu, gera nuotaika, linksmu siužetu.

Pasak prodiuserio Rolando Skaisgirio, serialo pavadinimas „Moterų alėja“ kol kas yra darbinis. Netrukus turėtų paaiškėti ir televizijos kanalas, per kurį bus rodomas serialas. „Dar vyksta derybos su televizijomis, tačiau pirmąsias serijas žiūrovai turėtų išvysti jau rugsėjo mėnesį“, - tikino R.Skaisgiris.

Serialas bus filmuojamas įvairiose Kauno vietose: Laisvės alėjoje, Senamiestyje, Lietuvos zoologijos sode, Pažaislio vienuolyne, Ąžuolyne ir kitur.

Serialo kūrėjai su Kauno miesto meru A. Kupčinsku sutarė, jog seriale turėtų atsispindėti įvairios temos: kultūrinis Kauno paveldas, socialiniai klausimai, mokslo reforma ir kt. Be abejonės naujajame seriale bus vietos ir krepšiniui, nusifilmuoti epizodiniams vaidmenims planuojama pakviesti kelias Lietuvos krepšinio žvaigždes. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų