„Nordzucker Business Services“ Kaune atidarė savo biurą

  • Teksto dydis:

Pirmaisiais mėnesiais dirbęs laikinai nuomojamame biure, spalio 8 d. bendrovė „Nordzucker Business Services“ oficialiai atidarė savo naują biurą verslo centre „Kauno Dokas“, kuris yra įsikūręs viename patraukliausių verslo centrų Kaune.

„Nordzucker Business Services“ buvo įkurta 2019 m. gegužės mėnesio pabaigoje ir priklauso „Nordzucker“ grupei, kuri yra viena iš pirmaujančių cukraus gamintojų Europoje.

„Nordzucker Business Services“ yra „Nordzucker“ grupės vidaus paslaugų teikėjas, įsikūręs Kaune ir teikiantis administracines paslaugas visai „Nordzucker“ grupei. Šiuo metu „Nordzucker Business Services“ jau dirba 13 darbuotojų. Planuojama, kad ateityje „Nordzucker Business Services“ dirbs dar daugiau darbuotojų.

Naujosios biuro patalpos sukuria modernią ir šiuolaikišką darbo aplinką, atitinkančią šiandieninius reikalavimus bei bendradarbiavimo ir bendravimo atmosferą tarp kolegų. „Džiaugiamės galėdami oficialiai atidaryti savo paslaugų centrą viename patraukliausių Kauno biurų. Siekiame pritraukti talentingiausius darbuotojus, suteikdami galimybę naujiems kolegoms dirbti ir augti tarptautinėje įmonėje“, – sako Alexander Bott, „Nordzucker“ finansų direktorius.

Kaune įsikūręs „Nordzucker Business Services“  yra maždaug už 50 km nuo jau veikiančio „Nordzucker“ cukraus fabriko Kėdainiuose.

„Nordzucker“ grupė

„Cukrus yra mūsų pasaulis“, – sako „Nordzucker“ atstovai. „Nordzucker“ grupė yra įsikūrusi Braunšveige, Vokietijoje, ir yra viena iš pirmaujančių cukraus gamintojų pasaulyje. Cukrinių runkelių ir cukranendrių cukraus produktų asortimentą sudaro baltasis cukrus, žaliavinis cukrus, specialieji cukraus produktai ir skystas cukrus. Be to, įmonė gamina pašarus gyvūnams, melasą, trąšas, biokurą, elektrą. Tvarumas visoje vertės grandinėje yra didelis prioritetas. 4000 „Nordzucker“ grupės darbuotojų,  21-as cukraus fabrikas Europoje ir Australijoje teikia aukštos kokybės produktus ir paslaugas, o tai sudaro pagrindą tolesniam įmonės augimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egidijus

Egidijus portretas
tai ar matote kad straipsnis apie darbo vietas Kaune o ne apie cukrų :)

teisus kas teisus

teisus kas teisus portretas
nu laba diena, cukrus cukrumi, wau - viskas šiais laikais yra kenksminga, su saiku vartoti reikia ir nebus jokių vėžių :D

Sandra

Sandra portretas
Be cukraus, kaip be meiles- gyvenimas ne toks grazus :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių