Nuo kitos savaitės į Kauno miesto polikliniką – tik su kaukėmis

  • Teksto dydis:

Kartu su po truputį didėjančia COVID-19 statistika grįžta kaukės. Tokių atsargumo priemonių nuo kitos savaitės jau imsis Kauno miesto poliklinika.

„Informuojame, kad didėjant sergamumui COVID-19 liga Lietuvoje ir siekdami užtikrinti maksimalią pacientų ir darbuotojų apsaugą, nuo 2022 liepos 18 d. Kauno miesto poliklinikos patalpose būtina dėvėti nosį ir burną dengiančias medicinines kaukes ar respiratorius“, – pirmadienį pranešė Kauno miesto poliklinikos atstovai.

Taip pat primenama, kad poliklinikos patalpose rekomenduojama laikytis saugaus dviejų metrų atstumo.

„Dėkojame už supratingumą ir linkime išlikti sveikiems bei saugiems“, – teigė Kauno miesto poliklinikos atstovai.

Linkime išlikti sveikiems bei saugiems.

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras atkreipia dėmesį, kad stebimas COVID-19 atvejų kilimas. Rekomenduojama laikytis bendrųjų COVID-19 ligos prevencijos priemonių: pajutus simptomus nesilankyti viešose vietose, dėvėti medicinines kaukes uždarose viešose vietose, viešajame transporte, ypač rytinio ir vakarinio žmonių susibūrimo piko metu, uždarose patalpose laikytis saugaus atstumo, dažnai plauti rankas, vėdinti patalpas.

Šiuo metu visi gyventojai nuo penkių metų gali skiepytis pagal pirminę skiepijimo schemą, o 12 metų ir vyresni gali gauti sustiprinančiąją vakcinos dozę. Dėl skiepijimo reikia kreiptis ir konsultuotis su savo šeimos gydytoju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cirkas

Cirkas portretas
Pfizer paruošė siuntą vakcinų nuo " naujų atmainų", reikia prevenciskai paruošti apnuoginti petį 4-ai vakcinai, nes sušvirkštos dozės jau nebeveikia, panašu, kad vakcinuotieji triušiai iš tiesų mutuoja naujas covid atmainas...

o

o portretas
mastantys medikai jau bega is sio dulkiagalviu d urnno''''

tai

tai portretas
/runkeliu/ kom visai ma razminiai matomai marmalas uzglus ino ju mastyma ar jums prid urkai dar neaisku kad tai globalis tu populia cijos fasis tynis teroras mazinant populiacija visais imanomais budais o tas dulkiasmegenio vasalo skuduras tik pablo gina kvepavima ir nieko neapsau go pa ts Veryga ta patvirtyno uzta t i pa salino ===
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių