Pasipiktino: prie medžių prikalti dvasininkų skelbimai apie kalėdaičius

  • Teksto dydis:

Į portalą kauno.diena.lt kreipėsi skaitytojas, pranešęs apie jį papiktinusią situaciją.

Vyras pasakojo, kad buvo šokiruotas vaizdo, kurį pamatė  šv. Antano bažnyčios šventoriuje. Prie dviejų medžių kamienų ilgomis vinimis buvo, kaip jis įvardijo,  žiauriai prikaltos skardinės iškabos, kurios tarnavo kaip nuorodos, kur galima kreiptis dėl kalėdaičių.

„Br-r-rrr...“, – apibūdino jausmą, aplankiusį pamačius tokį vaizdą. Vyrą net nupurto šaltis nuo tokio bažnyčios požiūrio į aplinką.

Anot skaitytojo, ne mažiau nemaloniai jį nustebino ir reakcija į išsakytas pastatas.

„Kai savo nuogąstavimus išdėstėme bažnyčios raštinėje, darbuotoja šaltai bei protokoliškai atsakė: „Nepergyvenkite, šios vinys nieko blogo medžiams nepadarys“. Štai taip, paprasta ir aišku“, – į žurnalistus kreipėsi kaunietis.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus atstovas Arnoldas Bukelis portalui kauno.diena.lt teigė, kad šios situacijos komentaras – paprastas.

„Iš tiesų, tokiu būdu pritvirtinti iškabas medžiui yra žalinga, todėl bažnyčios buvo paprašyta rasti kitą būdą pritvirtinti lenteles. Bažnyčia mielai sutiko ir šiuo metu vinys jau pašalintos“, – tvirtino savivaldybės atstovas.


Šiame straipsnyje: bažnyčiamedžiaikalėdaičiaiskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Acha,kai paskaitai ,skaitytoju atsiliepimus,lyg yla is maiso lenda isvada,taip ,kai tiek metu valde SSSR ,dare ka norejo ir kaip norejo,buvo tyla lyg kapuos,visi bijojo.Po perversmo,tyla.Na dabar ka jus ,visi pasidare protingi,jautrus,viska ismanantys,atrodo,kad nestumas visiems.viskas blogai ir blogai.

vaje koks žalojimas

vaje koks žalojimas portretas
vinį galima bet kada ištraukti, bet va medžiotojai miške medžiodami kiek šratais sužeidžia medžius ir tie šratai lieka visam laikui medyje..... Paisipiktines pilietis turėtu imtis priemonių uždrausti medžioklę miškuose dėl žalojamų medžių

Ramių švenčių

Ramių švenčių portretas
Neturi kuo piktintis!!! Tikriausia pats ne tokių eibių iškrėtęs.Dvasininkai tikrai skelbimų prie medžių nekala,o ir kalėdaičių nedalina.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių