Pavasaris sugrįžo: gatvėje vėl galima ir gerti, ir miegoti?

Anksti pavasarį, atšilus orui, pasirodo ne tik pirmosios žibuoklės. Į Kauno gatves sugrįžta ir asocialų gyvenimo būdą pasirinkę girtuokliai, kurių žiemą nesimato.

Kalniečių mikrorajone jau kovo pradžioje pastebėjau prie buitinių atliekų konteinerių susėdusius ir po kiekvieno išgerto stikliuko vis labiau atkuntančius piliečius. Šios savaitės pradžioje S.Žukausko gatvėje girtuokliavo trijų žmonių kompanija – dvi moterys ir vienas vyras. Trijulė buvo įsitaisiusi šalia konteinerio ir stovinčių automobilių.

Padauginusius ir net paeiti nesugebančius girtuoklius pastebi ir portalo kauno.diena.lt skaitytojai. P.Lukšio gatvėje gyvenantis vyras papasakojo, ką matė ketvirtadienį prie visą parą dirbančio baro.

„Dažniausiai gatvėse girti voliojasi vyrai. Tačiau ketvirtadienį pavakarę pamačiau kitokį vaizdą – prie baro P.Lukšio gatvėje, atsirėmusi į pastato sieną,  sėdėjo ir snaudė moteris. Ji buvo tvarkingai apsirengusi, o  plaukai užkritę ant veido. Kelis kartus paraginau moterį keltis. Ji pakėlė galvą, pasižiūrėjo ir nieko neatsakė“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo kaunietis.

 

Prie baro P.Lukšio gatvėje, atsirėmusi į pastato sieną,  sėdėjo ir snaudė moteris.

Jis teigė, kad nežinojo, kaip pasielgti. „Pradėsiu kelti, o jei moteris nesilaikys ant kojų. Ką tada daryti. Kur aš ją tempsiu“?

Pernai per Lietuvos valstybės atkūrimo dieną šioje vietoje sėdėjo girtas 63 metų vyras, į atlapą įsisegęs nedidelę Lietuvos trispalvę.

Už keliolikos metrų nuo šios vietos jau ne pirmus metus dienas leidžia namų neturinti buvusi troleibuso vairuotoja Adelė. Ji mėgsta išgerti, tačiau dažniausiai sėdi ant metalinių laiptelių prie šalia esančių šiukšlių konteinerių ir ant šaligatvio nesivolioja.


Šiame straipsnyje: girtuokliaiskaitytojo naujienaP.Lukšio gatvėgirta moterisasocialūs piliečiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Bum

Bum portretas
Cia pasalpiniai ilsisi.

Klarensas

Klarensas portretas
Negerk broleli trečios

ALGIS

ALGIS portretas
Pasirodo , kad gamta griežčiau reguliuoja už Karbauskį , tas be išimčių , o gamta labiau supranta žmones .
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių