Pereiti į pagrindinį turinį

Po eglutės įžiebimo šventės – papildomi viešojo transporto maršrutai

2023-11-20 13:51
DMN inf.

Jau šį šeštadienį Kaune bus įžiebta kalėdinė eglė. Į šventę ir po jos keliauti į namus patogiausia viešuoju transportu. Organizuojami ir papildomi maršrutai.

Lapkričio 25 d. nuo 19.30 val. Rotušės aikštėje vyks Kalėdinės eglutės įžiebimo šventė, kurios numatoma pabaiga – apie 20.30 val.

Kauno miesto savivaldybė informuoja, kad po renginio, apie 20.45 val., iš Kauno pilies stotelių keleivius veš šie autobusų maršrutai: 35A (Vilniaus g.–Freda, 37-ojo Juozo Grušo meno gimnazija–Partizanų g.), 40-asis (Urmo turgus–(Partizanų g.)–Kauno ligoninė (Šilainiai).

Taip pat keleiviai galės rinktis šiuos troleibusų maršrutus: 1-ais (Islandijos pl.–Vaidoto g., 5-ojo Petrašiūnai–Varnių g. (tik link Petrašiūnų), 7-asis (Partizanų g.–Kaniūkai, 10-ojo A Partizanų g.–Kėdainių g., (tik link Partizanų g.) bei 11-asis (Islandijos pl.–Kaniūkai (tik iki Islandijos pl.).

Primename, kad šiais metais pagrindinė Kauno eglė bus „Angelų palydėta“, jos puošyba rūpinasi menininkė Jolanta Šmidtienė. Rotušės aikštėje jau statoma ši kalėdinė puošmena, ant kurios nutūps didelės plunksnos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų