Pokalbis „Kauno dienos“ studijoje: kaip V. Mačiulis sukūrė filmą apie Šarą

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi laidos „Krepšinio pasaulyje“ autorius, žinomas žurnalistas Vidas Mačiulis.

V. Mačiulis šio mėnesio pabaigoje plačiajai visuomenei ketino pristatyti dokumentinį filmą apie Šarūną Jasikevičių „Krepšinio evangelija pagal Šarą“.

Tačiau dėl karantino užsidarius kino teatrams, šiuos planus teko atidėti neribotam laikui. Tad V.Mačiulis sutiko papasakoti apie šį filmą „Kauno dienos“ studijos žiūrovams.

Nuo pat jaunystės gerai pažįstantis ne tik Š.Jasikevičių, bet ir jo tėvus, V.Mačiulis kartu su režisieriumi Kęstučiu Bražiūnu į filmą sudėjo net 33-jų su krepšiniu susijusių žmonių pasakojimus. Jau sukūręs dokumentinius pasakojimus apie kitas Lietuvos krepšinio legendas – A.Sabonį ir Š.Marčiulionį, V.Mačiulis visuomet turi paruošęs ir negirdėtų ar mažiau žinomų istorijų, kurias išgirs „Kauno dienos“ studijos žiūrovai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

O ką

O ką portretas
daugiau pensininkui veikti? Yra ir daugiau korumpuotų sporto veikėjų, kuriems jau seniai laikas ant pečiaus. Pamanykit, filmas apie Šarą. Niekam nebeįdomus tas "krepšinio pasaulyyyjeee" su jaunais ambalais, besivaikančiais kamuolį.

Jauniaus mokinys

Jauniaus mokinys portretas
nesamone tas Maciulis... nukvakes diedukas, nieko be krepsinio nieko gyvenime nesuvokia..... maciuli .. linkejimai po daug metu nuo Jauniaus...

Pasakorius

Pasakorius portretas
Senas pirdyla bando senais triukais suda malti...jusu laikas senai baigesi,sovietiniai klounai...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių