Pereiti į pagrindinį turinį

Šeimos dienos proga staigmena gausiai kauniečių šeimai

2009-05-15 17:39
Šeimos dienos proga staigmena gausiai kauniečių šeimai
Šeimos dienos proga staigmena gausiai kauniečių šeimai / Aurelijaus Madzeliausko nuotr.

Siekdama pažymėti Šeimos dieną ir atkreipti dėmesį, kad būtent šeima, artimieji ir jų sveikata yra didžiausia ir svarbiausia vertybė, „Šeimos vaistinė“ kiekvienam gausios 11 asmenų šeimos nariui padovanojo vitaminų. Devynis vaikus auginanti Endziulių šeima išrinkta, padedant Ringaudų seniūnijos darbuotojams.

„Kiekvienais metais švenčiame Šeimos dieną, nes šeima ir artimųjų sveikata - vienas svarbiausių dalykų kiekvienam žmogui. Norime šiltai pasveikinti visas - ir dideles, ir labai mažas šeimas. Nutarėme vitaminais aprūpinti visus gausios Endziulių šeimos narius, norėdami atkreipti dėmesį, kad privalome pasirūpinti savo šeimos sveikata“, - sako Ramunė Balnionytė, „Šeimos vaistinės“ rinkodaros vadovė.

Anot jos, pavasarį visuomet reikia pagalvoti apie vitaminus tiek vaikams, tiek suaugusiems. Žiemą valgome mažiau šviežių vaisių ir daržovių, dažniau sergame, tad organizmui reikalingas pastiprinimas ir pagalba. Vitaminus galima rinktis vaikams ir suaugusiems atskirai arba universalius, tinkančius kiekvienam šeimos nariui.

Ringaudų seniūnijos socialinio darbo organizatorė Genė Stelmokienė sako, kad parinkti šeimą nebuvo sunku. Tokių didelių šeimų Kauno rajone yra tik kelios, o kitose jau ir vaikai suaugę, išsivažinėję kas kur.

„Tarėmės, kuriai iš mūsų gausių šeimų „Šeimos vaistinės“ pasiūlyta dovana būtų aktualiausia. Savo gausias šeimas pažįstame, nemažai bendraujame, žinome jų situaciją. Apsispręsti tikrai nebuvo sunku“, - pasakoja G.Stelmokienė. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų