Pereiti į pagrindinį turinį

Socialdemokratai verčia vicemerą R.Mikaitį?

2009-03-20 14:29
Socialdemokratai verčia vicemerą R.Mikaitį?
Socialdemokratai verčia vicemerą R.Mikaitį? / Aliaus Koroliovo nuotr.

Kauno socialdemokratai ketvirtadienį surengtoje spaudos konferencijoje pareiškė nepasitenkinimą Kauno miesto vicemeru Rimantu Mikaičiu.

„Jokių naujų idėjų per dvejus metus Kaune nepasiūlyta. Miestas gyvena senomis idėjomis, o seni projektai nevykdomi“, - žėrė kaltinimus socialdemokratų frakcijos seniūnas Kęstutis Kriščiūnas. Jo manymu, vicemeras yra nekompetentingas ir kišasi į jam nepriklausančias sritis. Priminta ir viešojo tualeto prie Kauno pilies istorija.

„Į Kanų parodą neturėjome ką nuvežti. Už tai atsakingas R.Mikaitis. Jis tik reklamuojasi, fotografuojasi, o darbus paskui turi daryti kiti“, - piktinosi K.Kriščiūnas.

R.Mikaičiui taryba yra pavedusi kuruoti turizmą, investicijas, transportą.

„Galiu vardyti projektus, lėšas, gaunamas iš įvairių šaltinių, ką jau ne kartą esu daręs. Išorinės jėgos bando destabilizuoti padėti Liberalų sąjūdžio Kauno skyriuje“, - taip situaciją komentavo R.Mikaitis, vadovaujantis šiam partijos skyriui. Kovo pabaigoje bus renkamas naujas Kauno skyriaus pirmininkas.

Spaudos konferencijoje dalyvavusi socialdemokratų Kauno skyriaus pirmininkė Orinta Leiputė, vicemeras Steponas Vaičikauskas, tarybos nariai Žaneta Klebanskaja ir K.Kriščiūnas pareiškė pageidaujantys vicemero poste matyti Jūratę Matekonienę arba Stasį Žirgulį. Pasak K.Kriščiūno, toks pasiūlymas pateiktas ir miesto merui Andriui Kupčinskui.

Socialdemokratai neslepia patys sieksią aktyviau dalyvauti miesto valdyme. Šiuo metu jie remia valdančiąją Sėkmės koaliciją. Koalicijos sutartimi jie įsipareigojo nerinkti parašų prieš partnerius, tačiau savo nepasitenkinimą vicemeru socialdemokratai reiškia viešais pareiškimais.

Po pietų miesto tarybos posėdyje bus aptariamas viešojo tualeto prie Kauno pilies klausimas. R.Mikaičiui verčiama kaltė dėl daugiau kaip pusę milijono litų kainavusio tualeto, kuris neatitinka reikalavimų, statybos. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų