Pereiti į pagrindinį turinį

Už paaukotas knygas bus pasodinta liepų alėja

2013-10-16 08:07
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Kauno miesto meras kviečia gyventojus prisidėti prie „Žaliosios knygų akcijos“. Jos metu renkamos knygos, kurias pardavus bus nupirkti medeliai, papuošiantys miestą.

„Prieš dvejus metus šios akcijos dėka naujais medeliais galėjo džiaugtis Kauno vaikų darželių ir mokyklų auklėtiniai, o šiemet už surinktas lėšas planuojama pasodinti liepų alėją Karaliaus Mindaugo prospekte. Noriu pakviesti kauniečius atnešti nebereikalingas knygas į miesto seniūnijas ir taip prisidėti prie Kauno žaliųjų plotų atnaujinimo“, – sakė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

„Tie, kurie dar nespėjo atnešti nebereikalingų savo knygų, gali ne tik atlaisvinti erdvę savo namuose, bet ir padėti savo miestui“, – sakė akcijos iniciatoriaus, Knygų turgaus, atstovas Jonas Plenta.

Šiuo metu jau yra surinkta daugiau kaip 10 tūkst. knygų. Perskaitytos ir nebereikalingos knygos iš miestiečių renkamos Kauno seniūnijose ir prekybos miestelyje „Urmas“ įsikūrusiame Knygų turguje.

„Žalioji knygų akcija" vyks iki spalio 25 d. Tądien numatytas baigiamasis akcijos renginys, kurio metu Karaliaus Mindaugo prospekte bus pasodinta liepų alėja.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų