Pereiti į pagrindinį turinį

Policija vairuotojus sveikino su Kovo 11-ąja

2015-03-11 09:09

Kovo 11-osios rytą visų, šventę sutinkančių kelyje, laukė staigmena. Prie įvažų į Kauną policijos patrulių sustabdytiems vairuotojams buvo dovanojamos trispalvės ir vėjo malūnėliai.

Vyko Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir moksleivijos akcija „Su Kovo 11-ąja“. Automobilius stabdė patruliai, o dovanas dalino moksleivių sąjungos atstovai.

Savanorių pr., ties autocentru „Toyota“, nuo 10 val. ryto du policininkai stengėsi sustabdyti beveik kiekvieną vairuotoją, o dvi moksleivės, nešinos vėliavėlėmis ir vėjo malūnėliais, skubėjo juos sveikinti.

„Juk smagu“, - vienbalsiai sakė merginos, paklaustos, kodėl nutarė dalyvauti akcijoje.

Nors patruliai, sustabdę vairuotojus, pirmiausia tikrino jų dokumentus, šypsenos išdavė, kad šis reidas neįprastas. „Ne mes daliname, dalina moksleiviai. Jei bus pažeidimų, bausime“, - nenusileido vienas iš policininkų.

Tačiau priekabių policininkai neieškojo, o ir vairuotojai teigė neišsigandę netikėtai sustabdyti.

„Pamačiau fotoaparatus, žurnalistus ir iš karto supratau, - sakė Natalija. Mergina tikino, kad buvo maloniai nustebinta, juolab kad per dvejus vairavimo metus buvo pirmą kartą sustabdyta policijos – ir ne dėl nuobaudos, o kad būtų pasveikinta. 

Anot Kelių policijos pareigūno Ramūno Žukausko, praėjusiais metais organizuota panaši akcija parodė, kad ja buvo patenkinti ir vairuotojai, ir patruliai, todėl ji surengta ir šiemet.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų