A. Venckus nepatvirtina gandų, kad N. Venckienė – Čikagoje

Seimo narė Neringa Venckienė šiuo metu gali būti Čikagoje. Taip remdamasi savo šaltiniais teigia „Lietuvos ryto“ televizija.

Skelbiama, kad balandžio aštuntąją dieną, likus dienai iki balsavimo dėl teisinės neliečiamybės Seime, N. Venckienė kartu su sūnumi buvo pastebėta Vokietijos sostinėje Berlyne. Netrukus po to ji lėktuvu išskrido į Čikagą, Jungtines Amerikos Valstijas.

Tačiau šio gando jos vyras Aidas Venckus nepatvirtino. Antradienį popiet paklaustas, kur šiuo metu yra jo žmona, A. Venckus portalui kaunodiena.lt teigė, jog savo asmeninio gyvenimo nekomentuos.

„Nekomentuoju tokių dalykų. Esu privatus asmuo ir asmeninio gyvenimo nekomentuoju“, – sakė A. Venckus.

Jis taip pat nepanoro atskleisti, kada paskutinį kartą matėsi ar kalbėjosi su savo sutuoktine.

Pasklido kalbos, kad į Ameriką iškeliavo ir Venckų nepilnametis sūnus.

Garliavoje užaugęs ir dvylika pastarųjų metų Čikagos Švč. Mergelės Marijos Gimimo parapijoje besidarbuojantis klebonas Jaunius Kelpšas portalui kaunodiena.lt sakė, jog tik iš žiniasklaidos išgirdo, kad N. Venckienė gali būti JAV.

„Jos asmeniškai nepažįstu, esu kažkada matęs tik per atstumą“, – tikino J. Kelpšas.

Paklaustas, kaip elgtųsi, jeigu N. Venckienė paprašytų pagalbos, dvasininkas teigė, kad jai pasakytų, jog yra nusivylęs.

„Pasakysiu tai, ką sakiau ir per Mišias praėjusį sekmadienį – savo tiesos reikia laikytis iki galo, kaip Kristus darė. Jeigu Neringa tikrai pabėgo, ji mane nuviltų. Tokiu atveju, jeigu sutikčiau ją, pasakyčiau: tu apvylei žmones. Bijoti yra žmoniška, bet teisingumas yra teisingumas, slėptis negalima“, – kalbėjo klebonas.


Šiame straipsnyje: Neringa Venckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

įdomu

įdomu portretas
gal per vandenyną jau pėsčiųjų takas nutiestas, norint sužinoti skrydžio registruotų asmenų sąrašus prokuratūra nepasivargina

...

... portretas
Kiek man zinoma..kad operatyvines priemones, - sekimas, pasiklausymas, - neimanomi pries seimo nari, netgi kuris neturi nelieciamybes.Jie negali ieskoti, nes negali sekti..Sitas straipsnis , tik irodymas, kad Neringa galejo buti sekama. Jeigu zino kur, reiskiasi seke..?Toliau cituoju *Pasipriešinimu pareigūnams, piktnaudžiavimu globėjo teisėmis ir kitais nusikaltimais kaltinama N. Venckienė su artimaisiais bendrauja keisdama telefono korteles.*Cia kas, dar vienas irodymas, kad telefoniniai pokalbiai pasiklausomi???

man

man portretas
regis marsietis uzdejes nelieciamybes letenele ir prokurorai dreba , ne krust. Jei kas atvestu ponia prokurorams uz rankutes, jie pabegtu , nes, ko gero, neturi leidimo nei matyti nei girdeti kur ji yra
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių