Aliarmas Savanorių prospekte: svečio iš užsienio sapną nutraukė išsigandusi kaimynė ir sirenos

  • Teksto dydis:

Šiandien prieš vidurdienį būta nemažos sumaišties Savanorių prospekto dvylikaaukštyje, esančiame „Žaliakalnio terasų“ kaimynystėje.

Apie 10.26 val. Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie šiame daugiabutyje jaučiamą dūmų kvapą.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, ugniagesius gelbėtojus pagalbon kvietė vienuoliktojo aukšto gyventoja, įtarusi, kad gaisro židinys – jos kaimynystėje.

Skambindama telefono numeriu 112, ji bandė prisibelsti ir į minėto buto duris. Ir šias jai pavyko atidaryti, nes jos buvo neužrakintos.

Edagro Cickevičiaus nuotr.

Durims prasivėrus, paaiškėjo, kad už jų esantis butas skendi dūmuose. Tačiau, ar ten yra žmonių ir, koks jų likimas, buvo neaišku.

Esant tokiai situacijai, į įvykio vietą be ugniagesių gelbėtojų, išsiuntusių į gaisravietę ir autokeltuvą, buvo pasiųsti ir greitosios medikai bei policija.

Policijos atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad minėtame bute, kuriame, kaip paaiškėjo, svilo be priežiūros paliktas verdantis puodas, rastas vyras prisipažino, kad užsnūdo.

Ir panašu, kad jam gyvybę išgelbėjo minėta kaimynė, nes dūmų detektoriaus bute, kuriame kilo gaisras, nėra. Tačiau dėl to, greičiausiai, kaltas ne išsiblaškėlis, o buto savininkai, nes, panašu, šis užsienietis tėra jų nuomininkas.

Edagro Cickevičiaus nuotr.

Pirminiais duomenimis, šį kartą greitosios medikų pagalbos jam neprireikė. Pakeliui į įvykio vietą, paaiškėjus, kad beįsiplieskiantis gaisras buvo pastebėtas laiku, buvo atšauktos ir į įvykio vietą skubėjusios sutiprintos ugniagesių gelbėtojų pajėgos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Butina tureti detektorius. Ka gaila 10 euru,ar kad visiems butai sudeginami ....

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯ portretas
Už tai dega turinys esantis puode.Būtų detektorius pakošmarinęs,tai ilgam įsimintų,kad arba eini miegot arba ėst darytis.

tadas

tadas portretas
dumu detektoriu reklama.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių