Dėmesio: dėl nutrūkusių troleibuso laidų judrioje sankryžoje sustabdytas eismas

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybės atstovai informavo, jog ypač judrioje Kauno vietoje nutrūko troleibusų tinklo laidai. Dėl šios priežasties Taikos prospekte formuojasi eismo spūstys, o automobilių srautus reguliuoja policijos pareigūnai.

„Informuojame, kad dėl nutrūkusių troleibusų linijos kontaktinių tinklų, laikinai uždarytas eismas ties Taikos prospekto ir J. Basanavičiaus gatvės sankryža. Remonto darbai gali užtrukti iki kelių valandų. Įvykio vietoje dirba ir eismą reguliuoja policijos pareigūnai. Atsiprašome už kilusius nepatogumus. Tikimės vairuotojų supratingumo ir raginame rinktis alternatyvius maršrutus“, – apie tai, kad vienoje Kauno arterijų nepravažiuoja automobiliai pranešė mero patarėjas Tomas Jarusevičius.

Vairuotojai raginami kelionėms laikinai rinktis kitus maršrutus ir gretimomis gatvėmis apvažiuoti susidariusią kliūtį. Be to, viešojo transporto keleiviai taip pat turėtų nenustebti, jog kurį laiką nesulauks jiems reikiamų troleibuso maršrutų. Todėl vertėtų pagalvoti apie kelionę miesto autobusais ar kitu viešuoju transportu.

Eitvydo Kinaičio nuotr.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai savivaldybės skelbtą informaciją papildė. Paaiškėjo, kad troleibusų laidai nutrūko dėl avarijos.

„Birželio 8 d. apie 14.05 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Taikos pr. ir A. Basanavičiaus al. sankirtoje sunkvežimis „Iveco“ važiuodamas nuplėšė troleibuso laidus, kurie krisdami apgadino šviesoforą. Nukentėjusių nėra, pildoma eismo įvykio deklaracija.

Šiuo metu eismas uždaromas nuo Savanorių ir Taikos prospekto sankryžos iki Taikos prospekto ir Studentų gatvės sankryžos abejomis kryptimis. Formuojasi spūstys, policijos pareigūnai padeda reguliuoti eismą. Prašome vairuotojų atsižvelgti į tai ir esant galimybei rinktis kitą maršrutą“, – pranešė policija.

Eitvydo Kinaičio nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Nemanau , jog neadekvatus p. Ručys , turintis alergiją Kaunui, pačiam miesto merui ir troleibusams , gali normaliai reikšti mintis ir pakomentuoti. Šio "žmogelio' komentaruose visada jaučiasi neapykanta mūsų miestui, mūsų merui, miesto valdžiai ir ...troleibusams. Fobija, nieko nepadarysi.... Aš manau , kad 1. gatvių tvarkytojai, vamzdžių klojėjai ar šiaip remontininkai, dirbantys gatvėse VISADA per plačiai atsitveria , kad vietoje 3 juostų lieka 1,5 , vietoje 2, mažiau nei 1 ir pan. 2.TADA dar , kaip visada , sunkvežimiai [ fūros ] važinėja ten , kur joms neleidžia ženklai, net centre. Kaip dabar įprasta, už jų vairo sėdi baltarusis ar ukrainietis, kuriems matyt įprasta važinėti kur negalima [ arba nežino miesto ir "paklysta" ]...ir 3. jau ne kartą fūros savo puspriekabėmis [ ypač prie 6 forto žiedo , atvažiuojant nuo molo ], kabina kitą transportą...

rucy - greitai grizk i palata!

rucy - greitai grizk i palata! portretas
Internetui tavo shudu ir vemalu nereikia. Geriau raminanciuju isgerk ir su palatos draugais kliedek.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
krysai merui ir tarybai poxui, pripirko troleibusų , ir dar aukcionai tinklų naujinimui
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių