Į Kaune dingusio jauno vyro paieškas įsitraukė ir narai

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Kauno pareigūnai ir toliau ieško penktadienį Kaune dingusio jauno vyro.

Kaip BNS sakė Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė, nustatyta, kad dingęs vaikinas paskutinį kartą pastebėtas Kauno senamiestyje.

Vėliau užfiksuota, kad jo telefonas paskutinį kartą buvo aktyvus netoli Nemuno ir Neries santakos.

„Šiuo metu paieška aktyviai tęsiama. (...) Prie paieškos labai aktyviai prisidėjo tiek šeimos nariai, tiek kariai. Šiuo metu paieška vykdoma bendradarbiaujant su Priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo pareigūnais“, – sakė policijos atstovė.

Ugniagesiai atlieka gelbėjimo ir žvalgybos darbus upėje.

Portalas primena, kad penktadienio vakarą dingo Deividas Petkus, gimęs 1993 metais. 

Artimųjų teigimu, vyras taksi atvažiavo iki Rotušės aikštės ir nuėjo nežinoma kryptimi. Paskutinį kartą vyro telefonas buvo aktyvus netoli Raudondvario plento, prie „Combo“ klubo ar aplink.

Dingus vyrui pareigūnai ir artimieji iškart pradėjo aktyvias jo paieškas, tačiau iki šiol jos buvo bevaisės.

Nerimo apimti kauniečio artimieji šeštadienį telkė savanorius, kurie prisidėtų prie paieškos veiksmų prie Lampėdžio ežero, Neries krantinėje, aplink klubą „Combo“, taip pat visame Raudondvario plente.

Pirmadienį artimieji ir toliau prašė pagalbos penktadienio naktį Senamiestyje, Vilijampolėje, Raudondvario plente ir Aleksote pastebėjus į Deividą panašų žmogų nelikti abejingiems ir pranešti.

Ką nors mačiusius ar žinančius apie dingusį vyrą prašoma pranešti policijai  Bendruoju pagalbos telefonu 112, 837303450 arba numeriu 8 6 441 48 66.

Paieškos savaitgalį

Šeštadienį vakare apie 20 Lietuvos kariuomenės Juozo Vitkaus Inžinerijos bataliono profesinės karo tarnybos karių ne tarnybos metu, kartu su dingusiojo kario, vyresniojo eilinio D. Petkaus artimaisiais, policija ir kinologais ieškojo dingusio tarnybos draugo. Buvo apeitos Nemuno pakrantės, visos aplink dirbančios viešojo maitinimo įstaigos, įmonės, klausinėta aplinkinių.

Paieška šeštadienį baigta apie 23 val. vakare.

Sekmadienį nuo ryto paieška buvo tęsiama. Joje savanoriškai dalyvavo daugiau kaip 40 profesinės karo tarnybos karių iš Inžinerijos bataliono, taip pat prie paieškos prisijungė ir keli buvę kario tarnybos draugai iš Algirdo mechanizuotojo pėstininkų bataliono. Popiet prie jų prisijungė ir apie 30 civilių žmonių grupė. Bendrai buvo ieškoma Vilijampolės, Aleksoto pakrantėse, apleistuose namuose, griuvėsiuose.

Pasak savanorišką paiešką savaitgalį koordinavusio Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono karininko leitenanto Jurgio Ulecko, išieškota maždaug 15 kilometrų tiek į vieną, tiek į kitą pusę nuo galimos dingimo vietos. Vienas karys paieškai buvo pasiėmęs asmeninę valtį, su kuria dingusiojo ieškojo plaukdamas Nemunu, kiti keli kariai buvo pasiėmę asmeninius dronus, su kuriais žvalgė teritoriją.

Ieškant kario Nemuno pakrantėje buvo rastas kitas smarkiai sušalęs ir galimai neblaivus miegantis asmuo, kuris perduotas medikams.

Paieška sekmadienį buvo tęsiama iki sutemų.

Lietuvos kariuomenė Policijos departamento prašymu sekmadienį paieškos vykdymui buvo skyrusi sraigtasparnį, tačiau pakilus rūkui paieška iš oro buvo nutraukta.

Kariuomenės socialinio tinklo paskyroje paieškos skelbimu dalinasi tūkstančiai žmonių.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viki

Viki portretas
Tai kas čia karį padorojo, keistai dingo? Matyt vėl bus vandenyje. Šiurpina tie kartos vyrukai , pamėtyti ant kiekvieno kampo. Kita vertus, kiekvienas turi saugoti save pats .

Artūras

Artūras portretas
išsipagiorios ir pareis...

Kaunas.

Kaunas. portretas
Gaila seimos ,gaila.Bet ko naktimis seimos vyrui kazkur slankioti.Kokie draugai ir reikalai? Taip ir baigiasi kurie nesenka namu.Uzuojauta seimai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių