Kaune į moterį šovęs vyras susižalojo pats

  • Teksto dydis:

Sekmadienio ryte automobilių stovėjimo aikštelėje prie Lampėdžio ežero vos per plauką išvengta tragedijos. Kaip praneša policija, vyras šovė į jo automobilyje buvusią moterį, tačiau susižalojo pats.

Anot ikiteisminį tyrimą dėl pasikėsinimo nužudyti pradėjusių teisėsaugininkų, kol kas žinoma tik moters versija. Vyras, kuriam iš smilkinio medikai ištraukė kulką, dar neapklaustas.

Pirminė informacija apie šį įvykį – viskas įvyko apie 9 val. Ežero gatvėje, automobilyje „Peugeot 307“. Jame 1992 metais gimęs vyras šovė į 1981 metais gimusią moterį, tačiau nepataikė.

Jiedu buvo pažįstami. Ir greitosios medikus nukentėjusiajam iškvietė moteris, į kurią jis, šios teigimu, nesėkmingai šovė.

Pirminiais duomenimis, tai, ką moteris įvardijo kaip daiktą, panašų į šaunamąjį ginklą, buvo revolveris.

Anot medikų, kurių globoje šiuo metu yra nukentėjusysis, pavojus jo gyvybei negresia.

Teisėsaugininkų teigimu, šis kaunietis nėra teistas. Kaip nėra ir duomenų apie galimą jo ryšį su organizuotu nusikalstamumu. Tokiu atveju šį įvykį tirtų visai kita Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato valdyba, o šiam tyrimui vadovautų visai kitas Kauno apygardos prokuratūros skyrius.


Šiame straipsnyje: Ežero gatvėšovė į moterįsusižalojo vyraspagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

nordland

nordland portretas
sove i automobili, bet pataike sau i smilkini....... na cia jau tikrai moteriska ivykio versija.

kulka atsoko nuo bukos bobiskos kaktos

kulka  atsoko nuo  bukos  bobiskos kaktos  portretas
ir rikosetavo y minksta saulio moumuonely .... pyzd.....a y draiskanas , o by......s gabalais islakste...........

Jim Bim

Jim Bim portretas
Vyras sove i..... Reiskia vamzdi buvo nukreipes I taikini - salia esancia moteri, o pataike sau I smilkini ?????? Lietuva - stebuklu salis! Svarbiausia, kad prokuroras patiketu.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių