Kaune sulaikyta kontrabandininkų grupuotė: narkotikus slėpė kibiruose

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai sulaikė per siuntas 60 tūkstančių vertės narkotikus parsigabenusią grupuotę, trečiadienį pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pareigūnai birželio 9-ąją Kaune sulaikė grupuotę, kurie kontrabandos būdu iš Didžiosios Britanijos, naudodamiesi siuntų pervežimo paslaugomis, siuntėsi labai didelį narkotinių medžiagų kiekį. Kontrabandos vertė siekia apie 60 tūkst. eurų.

Trys jauni Kauno apskrities gyventojai, kurių vienam 21-eri, o dviem 34-eri metai, jau anksčiau buvo žinomi policijos pareigūnams.

Sulaikymo metu pas vieną iš įtariamųjų rasti keturi paketai, apie 5 kg galimai narkotinių medžiagų, kurios buvo paslėptos siuntoje – kibiruose su žemėmis.

 

 

Kratų metu rastos ne tik galimai narkotinės medžiagos, bet ir 9 tūkst. eurų grynųjų pinigų. Dviem vyrams skirta kardomoji priemonė – 3 mėnesių suėmimas, o vienam – mėnesio laiko suėmimas.

Dėl šio įvykio Kauno Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kontrabandos ir dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pensininkas

Pensininkas portretas
Čia ukras nešė i lietuva savo preke dabar jie sudarė su lietva sutarti prekiauti gynklais ir narkotikais Patarčiau tautyiečiams kas turit vaiko maukit iš mietuvos kol biznis vyks su chacholais

Anonimas

Anonimas portretas
Dabar ne kibirais nes o maisais viks,nes jau viskas galima ,morganos liedimu,prasiseda pilnas jaunimo susinaikinimas

kibiriukas ?

kibiriukas ? portretas
čia gal į seimą nešė ? morganos užsakymas ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių