„Girstučio“ baseine skendusį jaunuolį atgaivino tik didelėmis pastangomis

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą „Girstučio“ sporto komplekse Kaune įvyko nelaimė – pastebėtas baseine plūduriuojantis jaunuolis be gyvybės ženklų, praneša LNK žinių tarnyba.

Apie 21.40 val. gelbėtojas baseine pastebėjo skęstantį žmogų ir puolė jį gaivinti. Tuoj pat buvo iškviesti medikai.

Jauną vaikiną po ilgų pastangų pavyko atgaivinti, jis išvežtas į Kauno klinikas.

Skendusiam vyrui – 23-eji metai, jo būklė vis dar sunki. Vyras vis dar yra Kauno klinikose.

TV3 skelbia, kad skendusiojo artimieji atsisako teikti bet kokią informaciją apie jo sveikatos būklę.

23-ejų vaikinas baseine nebuvo naujokas, lankėsi ne kartą. „Jis lankėsi pas mus kelis kartus, nepasakyčiau, kad senas lankytojas, bet maždaug gal prieš mėnesį įsigijęs abonementą. Ne kiekvieną dieną, bet kažkokiu tai reguliarumu. Mūsų duomenimis, plaukti mokėjo“, – TV3 žinioms pasakojo „Girstučio“ sporto komplekso direktorius Paulius Jonavičius.


ačiau vaikino artimieji atsisako teikti bet kokią informaciją apie jo sveikatą. Kiek laiko jaunuolis praleido paniręs po vandeniu, aiškinamasi, nežinia ir kiek truko gaivinimas, kol jį perėmė medikai.
Visą straipsnį galite rasti https://www.tv3.lt/naujiena/video/1023437/aiskeja-naujos-detales-apie-kauno-baseine-skendusi-23-eju-vaikin


NAUJAUSI KOMENTARAI

Regina B.

Regina B. portretas
Užjaučiu ir darbuotojus, ir skęstantį.

Angelė

Angelė portretas
Kodėl meluoja ,kad laiku ištrauktas jaunuolis kuris ,,skendo,,jį gelbėtojas pamatė plūduriuojantį be gyvybės ženklų ligoninėje neatsigavęs po komos mirė.

Ęlena

Ęlena portretas
Kadangi ten lankosi labai daug zmoniu reikia ir geros aparaturos gaivinimui ir atsakomybes nenuleisti akiu nei minuteui nes ta minuite gali kainuoti gyvybe. Teko buti daugelyje baseinu tai gelbetojai su mobiliais dirba o ne gelbetojais. Tai zinoma ne Kaune bet Druskininkuose maciau savio akimus.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių