Kauno gimtadienio akibrokštas: apvogta viena iš bažnyčių

  • Teksto dydis:

Savaitgalį vykę Kauno miesto gimtadienio renginiai – ne be deguto šaukšto. Sekmadienį policijai pranešta apie apvogtą per šventę duris atvėrusią Vilniaus gatvėje esančią Švč. Sakramento bažnyčią.

Pareiškime policijai nurodoma, kad nuo penktadienio 22 val. iki šeštadienio 10 val. ryto iš neužrakintos koplyčios dingo medinė Mergelės Marijos ikona bei tokia pati Jėzaus Kristaus skulptūra.

Ilgapirščių grobis, pirminiais duomenimis, įvertintas apie 800 eurų.

Anot portalo kauno.diena.lt skaitytojų, Kristaus Prisikėlimo statulėlė nugvelbta nuo altoriaus. Be to, iš ūkinių patalpų į lauką išmesta ir išniekinta kalėdinė prakartėlė.

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.

Dėl šios vagystės ikiteisminį tyrimą pradėjusi policija pirmadienio ryte įtariamųjų dar buvo neradusi. Kaip ir jų grobio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Savi istoriją REIKIA žinot: Lietuva - pagonių žemė, mus su tuo kryžiumi pavergė; krikščionybė - žydų okupacinė religija, sukuria jie stengias visą pasaulį pavergt.

TO “...”

TO “...” portretas
Kokias cia nesamones tamstele rasineji? Kokios vaidilutes isprievartautos ir kt, Lietuva yra katalikiskas krastas ir nesvaiciok apie kersta del isprievartautu vaidiluciu.

...

... portretas
Gaila kad tie sutanotieji nenori prisimint kaip jie čia atėję MŪSŲ šventąsias alkas niekino, krivius žudė, vaidilutes gvaltavojo - tokiems atleidimo NĖRA, po jų kojomis turi žemė užsiliepsnot! (bet čia aiškiai katalikų darbas, nes... jiems juk nuodėmės labai lengvai atleidžiamos :/)
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių