Kauno pareigūnams pro akis nepraslydo girtas dviratininkas ir vasarinės padangos

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities Kelių policija šeštadienio pirmoje dienos pusėje rajone surengė priemonę, kurios metu tikrintas vairuotojų blaivumas, dokumentai.

Pareigūnams įkliuvo neblaivus dviratininkas. Automobilių vairuotojai taip pat ne visi laikėsi Kelių eismo taisyklių (KET).

Siekiant gerinti eismo saugumą keliuose, Kauno kelių policija surengė reidą. Pakaunėje pareigūnai pirmoje dienos pusėje patikrino apie 320 vairuotojų. Didžioji dalis jų važiavo pagal taisykles, tačiau kai kuriems teks patuštinti pinigines. Pareigūnai sustabdė vieną vairuotoją, kuris neturi teisės vairuoti automobilio. Jam surašytas administracinių nusižengimų protokolas.

Reido metu įkliuvo ir neblaivus dviratininkas. Jis į alkoholio matuoklį įpūtė 1,37 promiles. Du automobilių vairuotojai buvo šiek tiek išgėrę, bet leistinos normos neviršijo.

Akyli pareigūnai pastebėjo, kad vienas vairuotojas važinėja vasarinėmis padangomis. Nors šių metų žiema yra be sniego, tačiau KET vis tiek galioja, nepriklausomai nuo oro temperatūros. Tad ir šiam vairuotojui bus pamoka, jog kalendorinės žiemos metu reikia važinėti būtent su žieminėmis, o ne vasarinėmis padangomis.

Dar du vairuotojai sumokės baudas už tai, jog vairavo neprisisegę saugos diržų. Vienam vairuotojui kliuvo už tai, jog naudojosi mobiliuoju telefonu.

Šį kartą Kauno patruliai vairuotojus tikrino Raudondvaryje ir Vilkijoje, tačiau pranešama, kad policija ir toliau įvairiose vietose vykdys priemones tam, kad būtų užtikrintas saugumas keliuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oooo..bl... net nezinojau

Oooo..bl... net nezinojau portretas
kad ziemai reikia dviracio padangom ,,cipus ,,, sukalt....

SS

SS portretas
Turetu atlyginimus didinti pareigunams,nes jie dirba shuniskomis salygomis - sningant ,lyjant , puchiant stipriam vejui. Vien pagyrimais , kokie jie shaunuoliai ,sotus nebus policininkai.

:

: portretas
as tai grandines uzsidejas vazineju,nes istatymu leidejai geriau zino kaip saugiau...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių