Kęstučio gatvėje – visiškas chaosas: susidūrė troleibusas ir kelininkų technika

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytas vairuotojams pažėrė išbandymų. Ir taip dėl remonto darbų sunkiai pravažiuojamoje Kęstučio g. įvyko eismo nelaimė. Spūstys nusidriekė ne tik šioje gatvėje, bet ir aplinkinėse.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos atstovė, 8.51 val. gautas pranešimas apie avariją Kęstučio g., netoli Kauno muzikinio teatro.

Šioje vietoje susidūrė troleibusas ir gatvės rekonstrukciją atliekančios „Autokaustos“ technika. Pasak policijos atstovų, skilo troleibuso lango stiklai, apie nukentėjusius žmones nepranešama.

Į nelaimės vietą išsiųstas policijos ekipažas, nes vairuotojai nesutarė dėl kaltės. Dar vienas pareigūnų ekipažas vyko ties Kęstučio ir Maironio g. sankirta reguliuoti eismo.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė, kad eismas šioje vietoje visiškai paralyžiuotas. Spūstis pasitinka tiek bandant į Kęstučio g. įvažiuoti iš Karaliaus Mindaugo pr., tiek iš Vytauto pr.

Apie 10.30 val. automobilių srautai ėmė skirstytis, eismas vyksta įprastai.


Šiame straipsnyje: Kęstučio gatvėeismo nelaimėavarija LTspūstys

NAUJAUSI KOMENTARAI

sukriošęs, Krabe,

sukriošęs, Krabe, portretas
tu mus užknisai. Lipk nuo auksinio šikano, eik dirbti arba varyk į pensiją.

Anonimas

Anonimas portretas
Rūta, tikiuosi dar nenuvytusi, nors kalbi kaip toji.... Gal miesto valdžios geriau paprašyk uždrausti privatiems važiuoti , o palikti eismą tik visuomeniniam transportui. Juk yra ir kitų kelių...

Jeronimas

Jeronimas portretas
Ar matė miesto galva kamščius nuo sunelio dagoraižio stogo
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių