Miestą sukaustė spūstys dėl avarijų: yra sužalotų žmonių

  • Teksto dydis:

Antradienį tik prasidėjus vakariniam pikui daugelį miesto vietų paralyžiavo spūstys. Pasirodo, kad to priežastis – vienas po kito fiksuojamos eismo nelaimės. Vienos jų metu nukentėjo du nepilnamečiai.

Pranešimą apie eismo nelaimę Šilainiuose, Baltų prospekte, kylant vadinamuoju Šilainių kalnu, pareigūnai gavo 17.35 val. Pasak Kauno policijos atstovės Justinos Kazragytės, šioje vietoje susidūrė trys lengvieji automobiliai: „Peugeot“, „Audi“ ir BMW.

Per nelaimę nemenkai apgadintos transporto priemonės, taip pat neišsiversta be ugniagesių ir greitosios medicinos pagalbos.

Pirminiais policijos duomenimis, avarijos metu nukentėjo du nepilnamečiai, kurie patikrinimui pristatyti į ligoninę. Kol kas neaišku, kaip stipriai jie nukentėjo. Tikslinama ir tai, ar vairuotojai buvo blaivūs.

 

 

Kauniečiai praneša, kad važiuojantys kalnu turi apsišarvuoti kantrybe – čia formuojasi didžiulės spūstys.

Panašiu metu Panemunėje, Vaidoto gatvėje, įvyko dar viena eismo nelaimė. Kaip teigia liudininkai, lengvasis automobilis „Mercedes-Benz“ nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į medį.

Portalo žiniomis, į nelaimės vietą tai pat buvo iškviesti pareigūnai ir medikai. Kol kas informacija apie nukentėjusius asmenis tikslinama.

Kiek anksčiau, apie 17 val., eismo nelaimė fiksuota ir Pramonės prospekto žiedinėje sankryžoje. Kol aiškinamasi dėl nelaimės aplinkybių, kitiems vairuotojams prireiks kantrybės.

Prieš pat 18 val. techniniai eismo įvykiai fiksuojami Tunelio gatvėje, važiuojant link miesto centro. Taip pat ir A. Baranausko gatvėje, judant kryptimi link Taikos prospekto.

Vairuotojai praneša, kad ir šiose vietose įstrigo eismo spūstyse. Jei turite galimybė, patariama rinktis alternatyvų maršrutą.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija Kauneavarija LTeismo spūstys

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Keero 'rombai' perėjo į puolimą.

minde

minde portretas
kuo toliau tuo daugiau avariju sln gal ten kanapes augina nes vaziuoja apsipute tai spalvu neziuri zalios nuo raudonos neskiria tai vel/

Jo

Jo portretas
Reiki vairot o ne telefona maigit rankoi ,dauk kas taip daro kur policija ziuri?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių