N. Venckienė: JAV aš gyvenau legaliai, kad slapsčiausi – melas

  • Teksto dydis:

Buvusi teisėja ir parlamentarė Neringa Venckienė teigia, kad JAV gyveno legaliai ir nesislapstė.

„JAV aš gyvenau legaliai. Aš visai nesislapsčiau, ir tai yra visiškas melas. (...) Jie pasakė, kad manęs ieško – aš pati atvykau ir tada mane suėmė“, – televizijai TV3 teigė N. Venckienė.

Ji sakė, kad nesigaili savo poelgių ir esant reikalui darytų tą patį.

„Tai, kas dabar skelbiama viešai spaudoje – netiesa, kad iš 13 nusikaltimų aš esu išduota dėl keturių. Generalinė prokuratūra kreipėsi dėl 39 nusikalstamų veikų. Reikia suprasti Generalinės prokuratūros darbo kokybę, jeigu dėl 39 nusikalstamų veikų aš buvau neišduota“, – sakė N. Venckienė.

Buvusi teisėja ir parlamentarė į Lietuvą iš JAV pargabenta lapkričio 6 dieną. Jai pateikti įtarimai dėl teismo sprendimo nevykdymo, pasipriešinimo policijos pareigūnui, trukdymo antstoliui ir sudavimo į veidą Laimutei Stankūnaitei.

N. Venckienė įtarimus neigia ir vadina juos politiškai motyvuotais.

Ji iš Lietuvos į JAV išvyko 2013 metais. Tais metais Seimas panaikino jos teisinę neliečiamybę.

Lapkritį teismas nusprendė N. Venckienę paleisti į laisvę už užstatą, jai uždėta apykojė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Atrodo,kad visa sunarpliota istorija ir liks neišaiškinta,nes pagrindinės dalyvės Stankūnaitė ir Venckienė yra laikomos ir tampomos už virvučių-tik pabandykit išsižioti,ir papasakot tiesą.Taigi komentatoriai,nesiginčykit ,nes tai nieko nepakeis-viskas sustyguota aukštesniuose visuomenės sluoksniuose.

Anonimas

Anonimas portretas
visai teisingai,Rokai..Ta kershtinga gyvate --melo bokshtas..pasibiauretinu tipeeeee

rokas

rokas portretas
melas, kad nesislapstei, melas kaip ir visa pedofilijos istorija, kas gali patiket, kad staiga venckienes kolegos patapo pedofilais ir puole tvirkint brolio dukra, o motina tam nepriestaravo, cia geru idijotu reikia buti kad tiket tokiu kosmosu
VISI KOMENTARAI 60

Galerijos

Daugiau straipsnių