Pakaunėje nužudyta žurnalistė, ieškomas įtariamasis

  • Teksto dydis:

Sekmadienį savo namuose Kauno rajone rasta negyva televizijos laidų žurnalistė Viltė Stankutė-Butkienė. Jos namuose aptiktas ir 37-erių metų vyro G. P. lavonas. Abiejų mirtys – smurtinės.

Sekmadienį savo namuose Kauno rajone rasta negyva televizijos laidų žurnalistė Viltė Stankutė-Butkienė. Jos namuose aptiktas ir 37-erių metų vyro G. P. lavonas. Abiejų mirtys – smurtinės.

Policijos tyrėjai į Giraitę iškviesti sekmadienį po pietų. Spėjama, kad moteris ir kartu rastas vyras galėjo būti mirę anksčiau. Manoma, kad jie nužudyti peiliu šeštadienį.

Pranešama, kad 31-erių metų V. Stankutė-Butkienė buvo išsiskyrusi ir augino mažametę dukrą. Nepatvirtintais duomenimis, mergaitė šventes leido ne namuose.

Pastaraisiais metais V. Stankutė buvo žinoma kaip projektų „24 valandos“, „TV Pagalba“ žurnalistė.

Kauno apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo. Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūra.

Pirminiais duomenimis, šiuo nusikaltimu įtariamas 36-erių Kaišiadorių rajono gyventojas Nerijus Kalaušis, kuris iš įvykio vietos pasišalino žalios spalvos automobiliu „VW Passat“ (2001 m., HGU 457).

Jeigu turite kokios nors informacijos apie galimo įtariamojo buvimo vietą, prašome informuoti pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zmogus kuris netiki kad vilte nuzude

zmogus kuris netiki kad vilte nuzude portretas
siandien tik suzinojau ryte ir vis netikiu kad nera tokio mielo zmogauus:(((( nors ir nepazinojau jos bet ji buvo linksma..AS negaliu patiket kad per tv pagalba nebebus viltes;((((((

ingute

ingute portretas
uzjauciu viltes seima ir dukrele baikit jos teisti jus tokios zarnalistes nemte kaip ji padejo kitiems ji man labai patiko sauni moteris buvo geros sirdies linksmute viltes dukrelei duodu stiprybes ir eitu paskuj mamytes pedomis uzauks bus zarnaliste viltes labai pasilksiu kaip suzinojau kad jos nebera skaudu buvo jos dukreles stiprybes jus paziurekt per tv3 play kaip ji padedavo kitiems gaila man jos dukreles seima uzjauciu?:-((((((((((((((((((((((((((((( vilte stebes is virsaus kaip jos dukrele auks grazi protinga kaip vilte? ilsekis ramybeja vilte saugok savo dukrele is virsaus ilsekis ramybeja? Vilte buvo nuosirdi draugiska mylinti mamyte atleidi stiprybei septyniu metu dukrelei seimai ir kolegoms?:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9

Viltės klasės draugas

Viltės klasės draugas portretas
Vilte, Tu buvai šauni... Mums truks tavęs. O ant tų bjaurių komentarų deda visi tavo klasės (ir turbūt visos mokyklos) draugai. Tegul juos šikančius sutraukia. Viltute, MES tave mylėjom ir mylim :)
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių