Nuo pareigūnų motociklu sprukęs septyniolikmetis užsidirbo septynis protokolus

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Kauno pareigūnai vairuotoją, bandžiusį sprukti su techniškai netvarkingu motociklu, rado pastarojo namuose.

Gegužės 7 d. apie 21.20 val. Kauno pareigūnai patruliuodami Kauno r., Babtuose, Mokyklos g., pastebėjo techniškai netvarkingą motociklą – transporto priemonė buvo be valstybinių numerių, įspėjamųjų signalų – posūkių, priekinio ir galinio žibinto. Kadangi vairuotojas pažeidė Kelių eismo taisykles (KET), nuspręsta sustabdyti jo ir kartu vykusios keleivės kelionę bei užfiksuoti pažeidimus.

Vis tik, vairuotojas sustoti neketino ir pamatęs policijos pareigūnus, pastarasis tik padidino greitį. Vengdamas atsakomybės vairuotojas kėlė pavojų ne tik sau, kartu vykusiai keleivei, bet ir kitiems eismo dalyviams. Vairuotojas pavojingai ir chuliganiškai manevravo Kauno r., Babtų mstl. gatvėse. Kelyje pasitaikiusią metalinę tvorą motociklo vairuotojas įveikė „pranerdamas“ pro tarpą. Pareigūnams šios kliūties su tarnybiniu automobiliu nebuvo įmanoma įveikti, todėl sprunkančio motociklo gaudynės buvo tęsiamos bėgant. Pasislėpti motociklininkui pavyko tik trumpam.

Pareigūnams grįžus į tarnybinį automobilį ir apklausus žmones, aiškinantis, kas galėjo vairuoti baltai raudonos spalvos motociklą, paaiškėjo, jog tai nepilnametis. Pareigūnams pasibeldus į septyniolikmečio namų duris, kartu buvo ir keleivė (g. 2006 m.). Motociklo vairuotojas prisipažino sprukęs nuo pareigūnų, nes bijojo baudos už tai, jog transporto priemonė nėra registruota.

Paaiškėjo, jog nepilnametis motociklą paliko Kauno r., Babtuose, esančiame miške. Policijos automobiliu nuvykus į nepilnamečio nurodytą vietą, motociklas rastas po šakomis.

Nepilnamečiui pareigūnai surašė net septynis protokolus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

7 protokolus

7 protokolus portretas
a juk viskas tam kad nubaust... grieztai skaudziai negailestingai.... vijo ir gyne nepilnameti taip kad dumais is padangu.... stengesi davest iki lygio kad tas netik uzmustu keleive , bet ir pats uzsitrenktu.... kaip miela ...sirdi glosto .... musu aferistu geroves policija...

nu is tikruju

nu is tikruju portretas
butinai reikejo nepilnameti taip vyt ir gint kad tas ir keleive uzmustu ir pats uzsimustu ??? cia bled kas per debilai su iniciatyva ??? kas tokias policijos taisykles raso ?

Kaip jie drįsta

Kaip jie drįsta portretas
prie nepilnamečio priekabiaut?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių