Odontologijos klinika – teisėsaugos akiratyje: direktorei gresia laisvės atėmimas

  • Teksto dydis:

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl apgaulingo apskaitos tvarkymo. Į teisėsaugos akiratį pateko bendrovė Dainavos rajone.

Kauno policija praneša, kad trečiadienį pareigūnai atliko patikrinimą vienoje Dainavos mikrorajone veikiančioje bendrovėje ir nustatė, jog darbuotojai galimai apgaulingai tvarko buhalterinę apskaitą.

Liepos 24 d. apie 14.30 val. tikrinant turimą informaciją, pareigūnai išsiaiškino, jog įvairias odontologines paslaugas teikiančioje bendrovėje darbuotojai gautus pinigus už suteiktas paslaugas neapskaito kasos aparate. Atlikus kratą bendrovės patalpose rasta ir paimta daugiau nei 11 tūkstančių eurų, kompiuterinis sisteminis blokas ir buhalterinės apskaitos dokumentai. Taip pat pareigūnai atliko kratas ir bendrovės direktorės gyvenamojoje vietoje.

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl apgaulingo apskaitos tvarkymo, šiuo metu įtarimai yra pareikšti bendrovės direktorei. Moteriai paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už šią nusikalstamą veiką, gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patarimas

Patarimas portretas
Tai prašykit tų čekių, mokėkit kortele. Viską gausit. Nieko nedarot, o verkiat...

skaitytoja

skaitytoja portretas
as pradedu galvoti, kad tai jau iteisinta neduoti jokiu kvitu, o apsilankymas advokatu , notaru kontorose , ar israse kvita, kirpyklose , taigi tokia tvarka, geriau apmokestinti automobilius , nes jais ir vargingi gali vazineti, priskaiciuoti sveikatos imokas net lietuvoje negyvenantiems tai geriausia kas siuo metu yra ,o kas privaloma pagal istatymus tai kam to reikia , vis tiek niekas nieko nenubaudzia, nors apstu reklamos, kiek cia visokiausiu baudu, susidaro ispudis, kad kai kuriems nebaisios jokios baudos

ne tik kad neduoda,bet ir apgaudineja

ne tik kad neduoda,bet ir apgaudineja portretas
Ne tik kad neduioda cekiu,bet ir dar nuplesia pinigu uz nepadarytus darbus,ypac kai deda i dantis iklotus tai ir nusigvelbia uz neideta dana solidzia sumele.Pas kuri besilankytum tai nei vienas neduoda jokio kvito nei kovo 11 -sios g.nei Savanoriu prospekte,nei ortopadiniam, nei Kreves prospekte.Kai kur nei korteliu jokiu nemaciau,kad pildytu.Visus klijentus surasti juoku darbas,juk nuotraukas tai daro.Tik ar kas nores tuo uzsiimti.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių